به گزارش ایرنا، علی استوارروز یکشنبه در گفت وگو با ایرنا به مناسبت هفته دولت افزود: در برنامه آمایش سرزمین، بر توسعه متوازن و پایدار شرق استان در حضور استاندار اصفهان تاکید و مصوب شده است همه دستگاه های اجرایی مکلف به اجرای آن هستند.
وی معدن پتاس و صنعت گردشگری را ازمحور های توسعه خوروبیابانک عنوان کرد و افزود: حضور سرمایه گذاران و شرکت های سرمایه گذاری خصوصی نقش بسزایی در رشد اقتصادی شهرستان دارد.
فرماندارخوروبیابانک گردشگری همراه با مولفه های فرهنگی، مذهبی و اخلاقی را ازدیگر محورهای توسعه شهرستان کویری خورعنوان کرد وافزود: علاقه مندان به گردشگری می توانند با سرمایه گذاری در این موضوع هم بهره اقتصادی ببرند هم از ورود فرهنگ های غیر بومی جلوگیری کنند.
فرماندار خوروبیابانک پیگیری احداث مجتمع رفاهی ثامن الحجج، طرح جامع امامزاده سید داوود (ع)، کلنگ زنی طرح گاز رسانی به شهرستان و مسکن جوانان و رفع مشکلات آب و برق را از دیگر اقدامات فرمانداری خوروبیابانک در سال گذشته عنوان کرد.
استوارپیرامون فعالان حوزه اقتصادی، صنعت و گردشگری شهرستان گفت: اشتغال پایدار، رونق گردشگری و جذب سرمایه گذار هدف اصلی شهرستان درجهت توسعه حوزه اقتصاد است.
وی بابیان اینکه خوروبیابانک ظرفیت فراوانی در بخش گردشگری دارد افزود: درشهرستان کویری خور این فرصت را فراهم شده و هرساله تعداد قابل توجهی گردشگر به این شهرستان سفر می کنند.
وی بیشترین گردشگران خارجی از خوروبیابانک را از کشورهای، آلمان، فرانسه، ایتالیا، سوییس، استرالیا و هلند اعلام کرد وافزود:در سال 94 بیش از 2هزارو 325 نفر دراین شهرستان اقامت داشته اند.
وی گفت: پارسال نیز بیش از 22 هزار و 48 نفر گردشگر داخلی از استان های تهران، اصفهان و مشهد و سایر استان های کشور به این شهرستان کویری آمده اند.
به گزارش ایرنا هم اکنون خوروبیابانک دارای سه باب هتل، 27 اقامتگاه بوم گردی و نیز 150ااثر تاریخی وباستانی است که 11اثر ان به ثبت ملی رسیده است.
شهرستان کویری خور بیابانک در420کیلومتری شرق اصفهان قراردارد.
ت7136/ 6022
خطه کویری خور وبیابانک دارای ظرفیت های ناشناخته ای برای توسعه صنعت گردشگری است
خور و بیابانک ، اصفهان -ایرنا- فرماندار خور وبیابانک گفت:امکان اسکان شش هزار نفر گردشگر در روز به همراه سایر ظرفیت های ناشناخته ، زمینه مناسبی را برای توسعه صنعت گردشگری در این خطه کویری فراهم آورده است.
صاحبخبر -