شناسهٔ خبر: 14904319 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

ارزش خدمات داروسازان پنهان مانده است

رییس انجمن داروسازان استان کرمانشاه از فعالیت300 داروساز در سطح استان خبرداد.

صاحب‌خبر -
به گزارش   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان   از   کرمانشاه   ؛امید عبدی با بیان اینکه این داروسازان در بیمارستانها، شرکت های دارویی و دانشگاه علوم پزشکی مشغول به کار هستند. افزود:مهم‌ترین مشکل داروسازان این است که به دید یک فروشنده دارو به آنها نگاه می‌شود، درحالیکه خدمات آنها سلامت محور و بیمار محور است.
 
 وی گفت: داروساز مشاوره دارویی به بیمار می دهد و اطلاعات دارویی را در اختیار بیمار قرار می دهد و به نوعی مشاوره پزشکی نیز می‌دهد، اما به دلیل پزشک سالاری که در سیستم سلامت جامعه وجود دارد ارزش خدمات آنها مغفول مانده است.
 
عبدی ادامه داد:چنانچه داروسازان کار خود را به خوبی انجام دهند و مشاوره های لازم دارویی را به بیمار ارائه ندهند، امکان بروز عارضه دارویی وجود دارد و ممکن است سلامت بیماران به خطر بیفتد.داروسازی هم دکترا دارد و باید مانند پزشکی متناسب با نوع خدمات آن ارزش‌گذاری شود.
 
وی مشکل دیگر داروسازان را روشن نبودن فضای کسب و کار برای فارغ التحصیلان این رشته عنوان کرد و با اشاره به وجود داروسازان بیکار در استان گفت: جذب داروسازان برای اشتغال زیاد نیست و با این شیوه که پیش برویم در سال آینده با داروسازان بیکار بیشتری مواجه خواهیم بود.

انتهای پیام/ز