شناسهٔ خبر: 58227993 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

آموزش آشپزی/ طرز تهیه سالاد ماکارانی با کاهو

یکی از سالادهای مورد علاقه بسیاری از ایرانی ها سالاد ماکارونی است. این سالاد محبوب طرز تهیه های مختلفی دارد که یکی از بهترینِ آن ها سالاد ماکارونی با کاهو می باشد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، سالاد ماکارونی یکی از سالادهای پرطرفدار و مجلسی ایرانی است که بیشتر در مجالس و مهمانی ها مورد استفاده قرار می گیرد. سالاد ماکارونی با کاهو یکی از خوشمزه ترین روش های طبخ این سالاد است که می توانید برای تولدها و دورهمی های دوستانه تهیه نمایید.

آموزش آشپزی / طرز تهیه سالاد گرجی؛ یک سالاد جذاب و خوشمزه

مواد لازم برای تهیه سالاد ماکارونی با کاهو (۴ نفر)
مواد لازم    میزان لازم
ماکارونی فرمی    ۳۰۰ گرم
کاهو    ۱ عدد بزرگ
سینه مرغ    ۱ عدد کامل
قارچ    ۲۰۰ گرم
آب لیمو ترش    ۱ قاشق غذاخوری
شوید خشک    ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه    به مقدار کافی
آویشن و پاپریکا    به مقدار کافی
سس مایونز    ۲ قاشق غذاخوری
سس فرانسوی    ۲ قاشق غذاخوری
سس خردل    ۱ قاشق چایخوری

دستور تهیه سالاد ماکارونی با کاهو

در قابلمه ای سینه مرغ را به همراه کمی نمک، زردچوبه، یک عدد پیاز و مقداری آب بپزید.
پس از پخته شدن مرغ، آن را ریش ریش کنید و کنار بگذارید.
قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد کنید.
قارچ های خرد شده را به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت دهید تا آب اضافی قارچ کشیده شود و بخوبی سرخ شود.
درون قابلمه ای آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا جوش آید.
ماکارونی ها را به همراه مقداری نمک، کمی آبلیمو، زردچوبه و کمی روغن داخل قابلمه بریزید.
پس از گذشت ۷ تا ۱۰ دقیقه ماکارونی ها را داخل آبکش بریزید و با آب سرد آبکشی کنید.
ماکارونی ها را کنار بگذارید تا آب اضافی شان خارج شود.
کاهو را بشویید و به صورت دلخواه خرد کنید.
در یک ظرف سس مایونز، سس فرانسوی و سس خردل را با هم ترکیب کنید.
به سس شوید خشک را به همراه پاپریکا، آویشن، نمک، فلفل سیاه و آب لیمو ترش اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
درون کاسه ای بزرگ، ماکارونی فرمی، کاهو و گوشت مرغ ریش ریش شده و قارچ سرخ شده را بریزید و به آرامی ترکیب کنید.
سس را به کاهو و ماکارونی و... بیافزایید و همه مواد را با هم ترکیب نمایید.
اجازه دهید سالاد ماکارونی یک ساعت درون یخچال بماند.
پس از یک ساعت سالاد ماکارونی را در ظرف سرو ریخته و با ذرت و...تزیین کنید.

نکاتی برای خوشمزه شدن سالاد ماکارونی با کاهو

در صورت تمایل برای تهیه این سالاد می توانید از کمی ذرت و نخود فرنگی نیز استفاده کنید.

سالاد ماکارونی را حتما یک ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شود و مواد سالاد به همدیگر طعم بدهند.

اجازه دهید پاستا کاملا خنک شود بعد سس را اضافه کنید.

می توانید برای رژیمی تر شدن سالاد ماکارونی از روغن زیتون به جای سس سالاد استفاده کرده و یا به جای مایونز از ماست استفاده کنید.

انتهای پیام/
 

برچسب‌ها:

نظر شما