شناسهٔ خبر: 45301261 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه ترشی خرمالو

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع ترشی خرمالو خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

صاحب‌خبر -

 امروز قصد داریم طرز تهیه ترشی خرمالو  را به شما آموزش دهیم.

مواد مورد نیاز:

خرمالو یک کیلو
برگه هلو یا زرد آلو یا مخلوط هر نیم کیلو
سیاه دانه ۱ قاشق مرباخوری
نمک ۱ قاشق مرباخوری
تخم گشنیز نیمکوب ۱ قاشق مرباخوری
پودر گلپر ۱ قاشق مرباخوری
خرمای بدون هسته نیم کیلو
سرکه یک لیتر
تمرهندی یک بسته

طرز تهیه:

 
برای تهیه‌ این ترشی از خرمالو‌ی له شده و بسیار نرم هم می‌توان استفاده کرد و لازم نیست که حتماً سالم باشد.
 
خرمالو‌ها را خرد کرده و داخل مخلوط کن می‌ریزیم تا یکنواخت شوند. نیازی به گرفتن پوست آن‌ها نیست. اما اگر عمل له کردن و مخلوط کردن با دست انجام شود، پوست آن‌ها باید جدا شود، چون پوست‌ها به صورت درسته باقی مانده و ظاهر بدی به ترشی می‌دهد.
 
– تمرهندی را در سرکه می‌ریزیم و آن را به طور کامل با دست مخلوط کرده و هسته‌های آن را جدا می‌کنیم.
 
برگه‌ی هلو یا زرد آلو را که حداقل به مدت ۱۲ ساعت در سرکه خیسانده ایم و به طور کامل نرم شده است، همراه با تمرهندی و " خرمای هسته گرفته " چرخ می‌کنیم تا به طور کامل مخلوط شوند.
 
پودر گلپر، تخم گشنیز نیم کوب، سیاه دانه و نمک را به مخلوط خرمالو، خرما، تمرهندی و برگه‌های چرخ شده اضافه می‌کنیم.۵- سرکه را به اندازه‌ی دلخواه به مواد چرخ شده اضافه کرده و از آن می‌چشیم. بسته به ذائقه، میزان سرکه و نمک را می‌توان کم یا زیاد کرد.
 
این ترشی یک نوع ترشی فوری است که به محض آماده کردن، قابل مصرف است.

 

منبع: کدبانو

نظر شما