شناسهٔ خبر: 45073388 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه استیک مرغ با پنیر پارمسان

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع استیک خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

صاحب‌خبر -

در این مطلب به طرز تهیه استیک مرغ با پنیر پارمسان می‌پردازیم.

مواد لازم برای تهیه استیک مرغ با پنیر پارمسان

سینه مرغ بدون پوست و استخوان۶۰۰ گرم نمک و فلفل به مقدار لازم جعفری پاک شده ۳۰ گرم پاپریکادو قاشق سوپ‌خوری پودر سیرنصف قاشق چایی‌خوری روغن زیتون سه قاشق چایی‌خوری پودر سوخاری۳۰ گرم پودر پنیر پارمسان ۵۰ گرم پوره سیب زمینی مقداری برای تزیین کلم بروکلی آب پز شده مقداری برای تزیین قارچ ورقه‌ای و تفت داده شده مقداری برای تزیین

طرز تهیه استیک مرغ با پنیر پارمسان

سینه مرغ را با مقداری نمک، فلفل سیاه، جعفری، پاپریکا، پودر سیر و روغن زیتون مزه‌دار کنید و آن را برای ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید.


پودر سوخاری و پودر پنیر پارمسان کاله را در ظرفی ریخته و با هم مخلوط کنید سپس سینه مرغی که مزده‌دار کرده‌اید را درون مخلوط پودر پنیر پارمسان بغلتانید و در سینی فر بچینید.


سینی را برای ۳۰ دقیقه طبقه وسط فری که از ۱۵ دقیقه قبل گرم کرده‌اید و تمام محیط فر هم دما شدند قرار دهید تا سینه مرغ کاملا بپزد.


پس از این مدت، استیک مرغ را از فر خارج کنید و در ظرف مورد نظرتان قرار دهید. استیک مرغ را به همراه پوره سیب زمینی، بروکلی، قارچ، مقداری پودر پارمسان، جعفری و سس دلخواهتان تزیین کنید و سپس آن را سرو کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

 

نظر شما