شناسهٔ خبر: 44545024 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

۲ طرز تهیه استیک مرغ رستورانی و رژیمی با سس قارچ

در گزارش زیر طرز تهیه استیک مرغ رستورانی را به شما آموزش می‌دهیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شاید به جرات بتوان گفت که یکی از خوش طعم‌ترین و پرطرفدارترین غذا‌های دنیا، استیک مرغ با سس قارچ مخصوص آن است. یک غذای خوشمزه و لذیذ که می‌توانید آن را به صورت سرخ شده و سوخاری و هم رژیمی در فر به صورت گریل تهیه کنید و از طعم دلچسب این غذا در کنار خانواده لذت ببرید. در این مقاله می‌توانید دو روش طرز تهیه استیک مرغ در ماهیتابه و در فر به صورت گریل و رژیمی و البته آبدار و خوشمزه با سس قارچ مخصوص را  در ادامه بخوانید.

مواد لازم

سینه مرغ: ۲ عدد

سیر رنده شده: ۱ قاشق چای خوری

سس چیلی: ۲ قاشق غذاخوری

سس سویا: ۲ قاشق غذاخوری

لیمو ترش تازه: ۱ عدد

نمک، فلفل، زردچوبه: به مقدار لازم

آویشن و ادویه‌: به مقدار لازم

روغن: ۲ قاشق غذاخوری


طرز تهیه

۲ طرز تهیه استیک مرغ رستورانی و رژیمی با سس قارچ

مثل طرز تهیه استیک گوشت برای درست کردن استیک مرغ هم ابتدا باید با بیفتک‌کوب حسابی بکوبید. پس ابتدا فیله‌های مرغ را داخل یک پلاستیک ضخیم قرار دهید و با بیفتک به خوبی بکوبید تا نازک و مسطح شود. این کار موجب می‌شود تا فیله‌ها نازک‌تر شوند و بهتر بپزند. سپس به وسیله یک چاقوی نازک یا پوست‌گیر لیمو سطح لیمو ترش را خراش دهید و آن را به مرغ‌ها اضافه کنید. توجه داشته باشید که بافت سفید لیمو ترش تلخ است و نباید از آن استفاده کرد.

در این مرحله از طرز تهیه استیک مرغ، فیله‌های مرغ را داخل یک کیسه زیپ کیپ قرار دهید و بعد از اضافه کردن پوست لیمو، ادویه، نمک، فلفل، سیر و سس‌ها را به مرغ اضافه کنید. مواد را خوب مخلوط کنید و برای ۴ ساعت مرغ و مواد را داخل یخچال قرار دهید.

بعد از اینکه چند ساعت مرغ‌ها به خوبی مزه‌دار شدند، یک ماهیتابه گریل را روی گاز قرار دهید و ۲ قاشق روغن به آن اضافه کنید. بعد از اینکه روغن داغ شد مرغ را داخل ماهیتابه بگذارید. از آنجایی که مرغ‌ها کوبیده و نازک شده‌اند، هر سمت از مرغ برای پختن تنها به چند دقیقه زمان نیاز دارد. بعد از اینکه رنگ مرغ طلایی شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم بپزد.


طرز تهیه سس قارچ

 

۲ طرز تهیه استیک مرغ رستورانی و رژیمی با سس قارچ

مواد لازم

کره: ۱ قاشق غذاخوری

آرد سفید: ۱/۵ قاشق غذاخوری

فلفل: ۱/۴ قاشق چای خوری

آویشن: به مقدار لازم

پنیر موزارلا خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری

پنیر چدار خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری

قارچ: ۶ عدد

شیر: ۲/۴ لیوان  دسته‌دار


طرز تهیه

برای درست کردن سس قارچ مخصوص باید کره را به ماهیتابه اضافه کنید تا داغ شود. سپس آرد را داخل ماهیتابه بریزید و هم بزنید تا کمی رنگ آن تغییر کند. حال گاز را خاموش کنید و نیمی از شیر را به آن اضافه کنید. در این مرحله باید مدام سس را ترکیب کنید تا گلوله نشود و به هم نچسبد.

در این مرحله سس را دوباره روی گاز قرار دهید و باقیمانده شیر را به آرامی به سس اضافه کنید و هم بزنید. فلفل و آویشن را به سس اضافه کنید و در صورت نیاز نمک به آن بیفزایید. به مدت یک دقیقه سس را روی شعله ملایم هم بزنید و سپس پنیر چدار و موزارلا را به همراه قارچ‌های خرد شده به سس اضافه کنید. کمی سس را هم بزنید تا به غلظت مناسبی برسد. اگر احساس کردید سس خیلی غلیظ شده می‌توانید کمی شیر به سس اضافه کند. در نهایت این سس را روی استیک مرغ بریزید و نوش جان کنید.

استیک مرغ رژیمی

۲ طرز تهیه استیک مرغ رستورانی و رژیمی با سس قارچ

طرز تهیه

برای درست کردن استیک مرغ رژیمی می‌توانید تغییراتی جزئی در طرز تهیه همین دستور ایجاد کنید. در صورت نیاز می‌توانید سس‌هایی که برای مزه‌دار کردن استیک مرغ استفاده می‌شود را حذف کنید. برای درست کردن مرغ آن را روی باربیکیو به صورت کبابی گریل کنید. از تابه گریل و رژیمی هم می‌توانید استفاده کنید.

 

برای آماده کردن سس قارچ نیز می‌توانید شیر سرد را آرد ترکیب کنید و روی گاز قرار دهید. مواد را خوب هم بزنید و بعد ادویه‌ها، پنیر و قارچ را اضافه کنید و این سس را بدون کره و روغن تهیه کنید. می‌توانید از پنیر کم چرب استفاده کنید و یا مقدار پنیر را به نصف میزان کاهش دهید تا سس قارچ شما کاملاً رژیمی و کم چرب باشد.

منبع: مجله کوروش

انتهای پیام/

نظر شما