شناسهٔ خبر: 41974327 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

طرز تهیه شیرینی کشمشی

در این مطلب قصد داریم روش تهیه شیرینی کشمشی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه شیرینی کشمشی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

‌مواد لازم:

آرد ..۱/۳، ۲ پیمانه (۲۹۰ گرم)
تخم مرغ ....۲ عدد
پودر قند...۲ پیمانه (۲۵۰ گرم)
کره.... ۱۵۰ گرم
وانیل ..۱ ق چ
کشمش... ۱۰۰ گرم

طرز تهیه:

کره باید به دمای محیط رسیده باشه.
ابتدا کره و پودر قند رو با همزن بزنید تا کرمی شود مرحله بعد تخم مرغ هارو دونه دونه اضافه کنید و بعد هر بار اضافه کردن خوب بزنید تا مخلوط بشه و تخم مرغ بعدی.
بعد وانیل و مرحله بعد آردو اضافه کنید و باهمزن بزنید تا خوب مخلوط بشه در آخر کشمش هارو که از قبل شستین رو داخل آرد بغلطونید و به مواد اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید و داخل قیف ساده بریزید کف سینی بزارین و با کمی فاصله بریزید و در آخر روشو با پودر قند الک کنید تا وقتی پخت حالت ترک بشه.

بیشتر بخوانید

نکته:

بجای قیف میتونید از قاشق هم استفاده کنید، ولی با قیف مرتب‌تر میشه.
سعی نکنید خیلی موادو پهن بریزید در سینی به اندازه گردو بزرگ بریزید، چون شیرینی وقتی تو فر میره کمی پهن میشه.
شیرینی‌ها رنگش بعد پخت تغییر نمیکنه یه کوچولو فقط زیرش طلایی میشه.
در آخر شیرینی هارو در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ به مدت ۱۵ دقیقه بزارید و سر بزنید دمای فر‌ها متفاوته.

پی نوشت:

بافت این شیرینی نرمه.

منبع: amoozesh deser ghaza

انتهای پیام/

 

نظر شما