شناسهٔ خبر: 41804041 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: سازمان غذا و دارو | لینک خبر

مدیر نظارت بر غذای دانشگاه همدان:

سازماندهی تولیدکنندگان و بسته بندی های کشمش در ملایر

مدیرنظارت بر غذا و محصولات آرایشی و بهداشتی دانشگاه گفت: تولید کنندگان و بسته بندی صنایع و محصولات خوراکی کشمش در ملایر ساماندهی می شوند.

صاحب‌خبر -
به گزارش  ایفدانا و به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینای همدان، دکتر محمد کاظم زاده مدیر نظارت بر غذای دانشگاه با بیان این که در راستای سلامت و بهداشت محصولات خوراکی تولیدکنندگان کشمش در ملایر ساماندهی می شوند اظهار داشت: در جلسه ای که باحضور نمایند ه ای از ملایر،رئیس اداره صدور پروانه های بهداشتی مهندس ماریا قادری فرح و کارشناس آن حوزه در دفتر کار مدیر غذای دانشگاه برگزار شد مقرر شد در راستای ساماندهی تولیدکنندگان کشمش از کارخانجات کشمش ملایر بازدید به عمل آید.
دکتر کاظم زاده خاطر نشان ساخت :در این جلسه مقرر شد صادرات کشمش ملایر به خارج از کشور با هماهنگی و نظارت معاونت غذا و دارو و ادارات مربوطه  صورت پذیرد.
 

نظر شما