شناسهٔ خبر: 37974485 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

بررسی راه کنترل آفلاتوکسین شیر در آذربایجان شرقی

خبرگزاری صداوسیما

راهکارهای کنترل آفلاتوکسین شیر خام در اداره کل دامپزشکی آذربایجان شرقی بررسی شد.

صاحب‌خبر -

بررسی راهکارهای کاهش آفلاتوکسین شیر خام در آذربایجان شرقیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان شرقی مدیرکل دامپزشکی استان گفت: صاحبان صنایع و دستگاه‌های متولی با وجود مشکلات همه تلاش شان این است تا شیر سالم و بهداشتی برای مصرف کنندگان تامین کنند.
امیرحسین بهداد با بیان اینکه استانداردهای ما در بحث آفلاتوکسین شیر خام در کشور 5 برابر استانداردهای آمریکا است خاطرنشان کرد: در زمینه سلامت شیر خام 530 بازدید و 120 مورد آزمایش صورت گرفت که نشان دهنده حد مجاز آفلاتوکسین در شیرهای خام بوده است.
وی ادامه داد : یکی از مهمترین اقدامات دامپزشکی استان در بحث کنترل بیماری ها این بود که تمام کانون های بیماری ها را در طول سالهای اخیر روند کاهشی داشته است از جمله بحث بیماری تب مالت، که طبق آمار مرکز بهداشت استان ، فقط در سال جاری این روند به 811 نفر کاهش یافته است.
بهداد بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان را بیماری مشترک بین انسان و دام عنوان کرد و افزود : استان ما در کریدور مهاجرت پرندگان است اما به لطف خدا از سال 94 و 95 تنها کمتر از 10 درصد تولید دام با این بیماری مواجه بودند، اما در سال 98، سالی آرام و سلامت را پشت سر گذاشتیم.
مدیرکل دامپزشکی استان افزود: 14 کشتارگاه در استان داریم که از این تعداد سه واحد صنعتی و مجهز به دستگاه پیش سرد هستند و همگی گوشت سالم را به مصرف‌کننده ارائه می‌کنند ، اما مردم نیز باید از گوشتهایی خریداری کنند که در کشتارگاه ها تهیه شده تا از بیماری تب کریمه کنگو نیز جلوگیری شود.
جعفری دبیر انجمن صنایع غذایی استان هم گفت: ما به عنوان بخش خصوصی و تولیدکنندگان استان با سلامت مردم در تماس هستیم و باید دقت مان را افزایش دهیم چرا که کیفیت محصولات قابل معامله نیست.
وی افزود : فضای مجازی قدرت زیادی پیدا کرده است که باید آن را قبول کنیم و متاسفانه راست و دروغ در آن قاطی شده است اما باید از ظرفیتهای این فضا استفاده کنیم و در همه مقاطع با همکاری همدیگر مطالب مفیدی را در برای سلامت محصولاتمان بارگذاری کنیم.

نظر شما