اصول چیدمان میز غذاخوری (قسمت۱)
میزبان یک مهمانی بزرگ و خاص هستید و یا قصد تدارک عروسی را دارید؟ چیدمان میز غذا چقدراهمیت دارد؟ آیا از اصول این چیدمان آگاهی دارید؟ چیدمان درست چه میزان در نشان سلیقه و شیک بودن میز شام تاثیر دارد؟ بهتر است بدانید که چیدمان میز غذا دارای اصول و قوانین خاص خود است. این اصول متناسب با هر مهمانی و مراسم تغییر میکند و به دسته مختلف تقسیم بندی میشوند و شما با توجه به نوع مهمانی، طبق اصول و قوانین عمل نمایید تا میزشام خیره کنندهای برای مهمانان خود آماده کنید.
میزبان یک مهمانی بزرگ و خاص هستید و یا قصد تدارک عروسی را دارید؟ چیدمان میز غذا چقدراهمیت دارد؟ آیا از اصول این چیدمان آگاهی دارید؟ چیدمان درست چه میزان در نشان سلیقه و شیک بودن میز شام تاثیر دارد؟ بهتر است بدانید که چیدمان میز غذا دارای اصول و قوانین خاص خود است. این اصول متناسب با هر مهمانی و مراسم تغییر میکند و به دسته مختلف تقسیم بندی میشوند و شما با توجه به نوع مهمانی، طبق اصول و قوانین عمل نمایید تا میزشام خیره کنندهای برای مهمانان خود آماده کنید.
اصول چیدمان میزغذا
۱- رسمی
۲- غیر رسمی
۳- پایهای
۴- بوفه
برای اینکه بدانید کدام دسته مناسب مهمانی شماست باید بدانید مهمانی شما چه میران رسمی است؟ چیدمان رسمی میتواند مهمانان یکی مهمانی صمیمی را معذب کند و احساس راحتی را آز آنها بگیرد، همچنین چیدمان بوفه به هیچ وجه در یک مهمانی رسمی قابل قبول نیست.
انتخاب چیدمان مناسب برای میز شام بستگی به چندین عامل دارد از جمله: میزان رسمیت مهمانی، تعداد وعدهی غذایی سرو شده و نحوه ارائه. هدف از چیدمان اصولی، داشتن بهترین تجربه برای مهمانانتان در مهمانی شما است. هر یک از این ۴ قوانین خاص خود را برای لوازم و ظروف و… دارند.
۱- رسمی
۲- غیر رسمی
۳- پایهای
۴- بوفه
برای اینکه بدانید کدام دسته مناسب مهمانی شماست باید بدانید مهمانی شما چه میران رسمی است؟ چیدمان رسمی میتواند مهمانان یکی مهمانی صمیمی را معذب کند و احساس راحتی را آز آنها بگیرد، همچنین چیدمان بوفه به هیچ وجه در یک مهمانی رسمی قابل قبول نیست.
انتخاب چیدمان مناسب برای میز شام بستگی به چندین عامل دارد از جمله: میزان رسمیت مهمانی، تعداد وعدهی غذایی سرو شده و نحوه ارائه. هدف از چیدمان اصولی، داشتن بهترین تجربه برای مهمانانتان در مهمانی شما است. هر یک از این ۴ قوانین خاص خود را برای لوازم و ظروف و… دارند.
قوانین عمومی در چیدمان میز:
برای شروع، ابتدا با چند قاعده عمومی چیدمان برای هر نوع چیدمان میپردازیم.
ظروف
برای پیش غذا، ظروف از خارجیترین قسمت برای دسترسی آسان در هنگام استفاده چیده میشوند. برای مثال: چنگال سالاد در بیرونیترین قسمت لبهی سمت چپ قبل از چنگال شام به خاطر اینکه سالاد معمولا قبل از غذای اصلی سرو میشود قرار میگیرد.
چنگال
چنگالها اصولا در سمت چپ بشقاب اصلی قرار میگیرند. تنها استثناء مربوط به چنگال دسر و چنگال صدف است که به ترتیب بالای و سمت راست بشقاب اصلی قرار میگیرند.
کارد
کارد همیشه سمت راست بشقاب اصلی قرار میگیرد به صورتی که تیغه برش کارد در جهت بشقاب باشد. دراین مورد استثناء مربوط به کارد کره خوری که روی بشقاب کره خوری در جهت پایین و چپ قرار میگیرد.
قاشق
قاشقها معمولا در سمت راست بشقاب اصلی قرار میگیرند به استثتاء قاشق دسر که بالای بشقاب اصلی قرار دارد.
محل قرارگیری
ظروف یا فاصله حدود ۱ اینچ ازلبه بشقاب اصلی به ترتیب از انتها چیده میشوند.
چیدمان ظروف مورد استفاده
در چیدمان از ظروفی که هنگام میل کردن غذا به کار میرود استفاده کنید. برای مثال در صورتی که در میان غذاهای شما سوپ وجود ندارد نباید قاشق سوپخوری کنار بشقاب قرار داده شود.
اکنون شما با اصول عمومی و ابتدایی این مبحث آشنا شده اید. در قسمتهای بعدی این پست آموزشی چگونگی چیدمان برای سبکهای مختلف مهمانیها را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.
منبع: decoboom.ir
نظر شما