اولین رستوران زیرآبی اروپا
رستورانها و هتلهای زیرآبی چند سالی است که از دبی تا مالدیو رونق گرفتهاند و حالا اولین نمونهی اروپایی هم ساخته شده و به زودی شروع به کار خواهد کرد. گفته میشود این رستوران زیرآبی بزرگترین در نوع خود است و البته سبک معماری متفاوتی هم دارد. نیمی از سازهی این رستوران در زیر آب است و دیوارهای آن ۹۰ سانتیمتر ضخامت دارند و وزن کل آن به حدود ۲۰۰۰ تن میرسد. وزن و ضخامت زیاد دیوارها به مقاومت سازه در مقابل طوفانهای شدید و تغییرات جوی کمک میکند.
رستوران زیرآبی دارای ۳ طبقه خواهد بود که محل نشستن و سرو غذا در پایینترین طبقه و در کنار یک پنجره ۱۰ متر در ۴ متر، رو به دنیای زیر آب است. وقتی از بیرون به این سازه نگاه کنید شبیه یک پریسکوپ است که از آب بیرون آمده است. یک طرف این سازه به ساحل سنگی تکیه داده است و طرف دیگر آن روی کف کم عمق دریا نشسته است.
غذاهای دریایی و محلی
سرآشپز این رستوران خاص، آشپزی دانمارکی به نام «Nicolai Ellitsgaard Pedersen» است که اطمینان داده است غذاهای منوی رستوران شامل غذاهای دریایی مثل انواع ماهی و گیاهان دریایی محلی خواهد بود. او در این رابطه اظهار داشت:
ما خوش شانس هستیم، نه تنها به خاطر این که آبهای این منطقه پر از آبزیان خوشمزه و انواع صدف است بلکه در سواحل اینجا گسترهای از مواد اولیه گیاهی خوراکی را هم میتوان پیدا کرد.
آرامش در زیر دریا
یکی از معمارهای این پروژه میگوید که هیجانانگیزترین زمان برای تجربه حضور در این رستوران وقتی است که دریا طوفانی باشد. تماشای منظره فوقالعاده دریای طوفانی و هوای بارانی از زیر آب و موجهای بزرگی که باعث شکافته شدن سطح آب میشوند بسیار جالب است. مشتریان در حین تماشای این منظره دراماتیک در آرامش و امنیت خواهند بود.
رستوران در ماه آوریل ۲۰۱۹ افتتاح میشود اما رزرو آن از حالا شروع شده است و با استقبال زیادی مواجه شد به طوری که همه میزها تا تابستان ۲۰۱۹ پر شدهاند.
منبع: لست سکند
2121
نظر شما