شناسهٔ خبر: 26200021 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: ایران آنلاین | لینک خبر

راه و رسم آبلیمو گرفتن

فصل آبگیری لیمو نزدیک است، خیلی ها دوست دارند در محیط خانه آبلیمو بگیرند و علاقه ای به تهیه آبلیموهای صنعتی که در فروشگاه ها عرضه می شود، ندارند.

صاحب‌خبر -

ایران آنلاین /به گزارش رادیو سلامت مهندس جعفری ، کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شمیرانات در مورد موضوع شیوه صحیح و بهداشتی تهیه آبلیموی خانگی گفت: اولین نکته ای که در تهیه آبلیمو باید به آن توجه داشت این است که لیموها باید به شکل کاملا بهداشتی شستشو داده شود و اگر لیمویی به شکل کپک زده و گندیده درآمده است ،می بایست از بقیه لیموها جدا شود. نکته بعدی در مورد دستگاه آب گیری است که حتما قبل از انجام عمل آب گیری باید به طور کامل شسته شود تا از وجود هر گونه آلودگی و میکروب عاری شود. وی در ادامه افزود: بهترین ظروفی که می توان برای نگه داری آبلیموی گرفته شده از آن استفاده کرد، ظروف شیشه ای است، چرا که ظروف پلاستیکی و یکبار مصرف در تماس با لیمو که خاصیت اسیدی دارد، واکنش نشان می دهند. در مورد دما و محل نگه داری نیز باید گفت، بهترین دما، دمای یخچال است و اکیدا باید از قرار گرفتن آبلیمو در زیر نور خورشید جلوگیری کرد.

نظر شما