شناسهٔ خبر: 21167596 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

موس هلو، یک دسر قرتی و خوشمزه

در این بخش از سلامت با پارسینه برایتان طرز تهیه یک دسر جدید و آسان تابستانی را آموزش خواهیم داد همراه ما باشید

صاحب‌خبر -
تحریریه پارسینه : موس میوه دسری تابستانی و خنک است که از مخلوط میوه‌های تازه، خامه و ژلاتین تهیه می‌شود. موس انواع مختلفی دارد که در این مطلب می‌توانید روش تهیه موس هلو را بخوانید.
 
طرز تهیه موس هلو 
 
مواد لازم:
پودر ژلاتین                            ۲ ق.س
آبلیموترش                            ۱ ق.چ
سفیده تخم مرغ                     ۲ عدد
پودر شکر (الک شده)             ۱۵۰ گرم
خامه (فرم گرفته)                    ۲۰۰ گرم
وانیل شکری                           ۱ ق.چ
هلو (بدون هسته و پوره شده)   ۴۰۰ گرم
توت فرنگی (پوره شده)            ۴۰۰ گرم
پوست لیموترش (رنده شده)      ۱/۲ ق.چ
 
طرز تهیه موس هلو 
 

طرز تهیه:


۱. در ظرفی، پودر ژلاتین را با آب‌لیموترش و ۸۰ میلی‌لیتر آبِ سرد، روی حرارت بخار آبِ جوش قرار دهید تا ذرات ژلاتین کاملاً در آب حل شود (روش بن‏ماری)، سپس آن را در دمای محیط قرار دهید تا ولرم شود؛

۲. در ظرفی دیگر، سفیده تخم‌مرغ و پودر شکر را با همزن برقی، هم بزنید تا حجمِ آن دوبرابر شود و جای پره‌های همزن روی آن باقی بماند؛

۳. خامه فرم‌گرفته را با لیسک (قاشق پلاستیکی) به‌آرامی به مخلوط سفیده تخم‌مرغ افزوده و هم بزنید، سپس ژلاتین ذوب‌شده، وانیل و رنده پوست لیموترش را به آن اضافه و مخلوط کنید؛

۴. مایه آماده‌شده را دو نیم کرده و به نیمی از آن پوره هلو و به نیم دیگر پوره توت‌فرنگی را افزوده و هم بزنید؛

۵. یک لایه از مخلوط هلو را داخل لیوان موردنظر ریخته و به‌مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید، سپس مخلوط توت‌فرنگی را روی آن ریخته و مجدداً به‌مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید تا کاملاً خود را بگیرد. پس از این مدت، موس هلو و توت‌فرنگی را از یخچال بیرون آورده و روی آن را با خامه فرم‌گرفته، هلو، توت‌فرنگی و ماکارون تزیین و سرو کنید. 

برچسب‌ها:

نظر شما