شناسهٔ خبر: 69773829 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر: توسعه مترو، کلید بهبود کیفیت زندگی در تهران است

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران، توسعه مترو را عامل اصلی بهبود کیفیت زندگی در پایتخت دانست و بر نقش مهم آن در حمل‌ونقل عمومی و کاهش آلودگی هوا تاکید کرد.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه؛ مهدی پیرهادی در خصوص نقش مترو تهران و حومه در حمل‌ونقل عمومی پایتخت گفت: مترو یکی از مهم‌ترین مد‌های حمل‌ونقل عمومی است و سرمایه‌گذاری در این بخش به افزایش رفاه عمومی و ارتقای سلامت اجتماعی منجر می‌شود. در واقع مترو امن‌ترین و کم‌هزینه‌ترین وسیله نقلیه درون‌شهری است که جدا از کاهش ترافیک در سطح شهر، فواید اقتصادی و زیست‌محیطی بسیاری هم دارد که از آن جمله می‌توان به صرفه‌جویی مالی در تأمین سوخت و کاهش آلودگی هوا اشاره کرد.

پیرهادی افزود: در دهه‌های گذشته، شهرداران و مدیران عامل سابق مترو زحمات زیادی کشیده‌اند، اما اکنون هزینه‌های ساخت و نگهداری مترو به‌شدت افزایش یافته و هر کیلومتر مترو اکنون حدود ۱۵۰۰ میلیارد تومان هزینه دارد. با این حال، احداث خطوط ۸، ۹ و ۱۰ آغاز شده است و دولت باید حمایت‌های بیشتری برای ادامه این پروژه‌ها انجام دهد.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با اشاره به قرارداد خرید واگن از چین و پیشرفت‌های حاصل‌شده، از پیگیری‌های مستمر شهردار تهران در این خصوص قدردانی و خاطرنشان کرد: از سال ۱۳۹۹ هیچ قطاری به مجموعه مترو اضافه نشده و این امر در کنار گسترش خطوط و فرسودگی ناوگان باعث بروز مشکلاتی در سیستم حمل‌ونقل مترو شده است. در این دوره مدیریت شهری در دو مرحله قرارداد خرید واگن به امضا رسید و در حال حاضر واگن‌ها در کشور چین در حال ساخت هستند.

وی درباره اقدامات محیط‌زیستی در شرکت بهره‌برداری مترو گفت: مترو تهران در کنار اینکه خود یک حمل‌ونقل سبز است و به محیط زیست کمک می‌کند، اقدامات دیگری هم در حوزه محیط زیست انجام داده که یکی از آنها اتصال به شبکه فاضلاب شهری است. در این دوره برخی ایستگاه‌ها به شبکه فاضلاب شهری متصل شده‌اند و این امر باید تا اتصال کل ایستگاه‌ها ادامه یابد تا مشکلات مربوط به آن همانند بوی نامطبوع در محیط ایستگاه‌ها حل شود.

پیرهادی در ادامه به ضرورت به‌روزرسانی مرکز فرمان مترو اشاره کرد و تأکید کرد: تجهیز این مرکز به سیستم‌های هوشمند برای کاهش هدوی قطار‌ها و مدیریت بهتر ضروری است.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران در پایان خاطرنشان کرد: در ابتدای این دوره شورا، قطعات یدکی مورد نیاز برای اورهال در انبار‌های مترو نبود و بسیاری از واگن‌ها به دلیل نبود برخی قطعات دچار مشکل شده بودند، اما خوشبختانه، در حال حاضر با تأمین قطعات، عملکرد بهتری داریم. همچنین در این دوره، ۲۰ ایستگاه جدید به بهره‌برداری رسیده و تعداد ایستگاه‌های فعال به ۱۵۹ ایستگاه رسیده است. خوشبختانه شهردار و رئیس شورای شهر نیز به مترو اهمیت می‌دهند و شاهد پیشرفت‌های خوب در چند سال اخیر بودیم.

انتهای پیام/