شناسهٔ خبر: 69685013 - سرویس سیاسی
منبع: روزنو | لینک خبر

پیگیری ساماندهی نیروهای شرکتی در طرح ساماندهی کارکنان دولت | روزنو

غلامحسین زارعی، نماینده دشتی و تنگستان، با انتقاد از تأخیر در اجرای ماده واحده ساماندهی نیروهای شرکتی، گفت: تاکنون بارها در صحن مجلس درباره نیروهای شرکتی تذکر داده شده اما پاسخی نگرفتیم

صاحب‌خبر -
روزنو :

یک نماینده مجلس تاکید کرد: ماده واحده طرح ساماندهی کارکنان دولت از مجلس یازدهم تاکنون در مجمع تشخیص مصلحت معطل مانده است. چرا اجرایی نمی‌شود؟ از جناب آقای قالیباف و رئیس‌جمهور می‌خواهیم که در این زمینه به‌طور جدی ورود کنند و به قول بعضی دوستان، به برده‌داری نوین پایان دهند.

 غلامحسین زارعی، نماینده دشتی و تنگستان، با انتقاد از تأخیر در اجرای ماده واحده ساماندهی نیروهای شرکتی، گفت: تاکنون بارها در صحن مجلس درباره نیروهای شرکتی تذکر داده شده اما پاسخی نگرفتیم. ماده واحده این طرح از مجلس یازدهم تاکنون  در مجمع تشخیص مصلحت معطل مانده است.

وی افزود: ماده واحده این طرح از مجلس یازدهم تاکنون در مجمع تشخیص مصلحت معطل مانده است. چرا اجرایی نمی‌شود؟ از جناب آقای قالیباف و رئیس‌جمهور می‌خواهیم که در این زمینه به‌طور جدی ورود کنند و به قول بعضی دوستان، به برده‌داری نوین پایان دهند.

این نماینده مجلس تاکید کرد: چه شرکت‌هایی پشت این قضیه هستند، چرا اجازه نمی‌دهید این کارگران مظلوم به حقشان برسند؟

وی در بخشی از نطق خود ضمن تشکر از رئیس جمهور و هیأت دولت برای ارائه به موقع لایحه بودجه ۱۴۰۴، شفافیت در متغیرها، مفروضات، منابع و مصارف و اعلام آمار، ارقام و جداول بودجه ای و فرابودجه ای که برای نخستین بار صورت گرفت، گفت: در کنار محاسن عدیده لایحه، باید گفت برخی اعداد و ارقام منابع، به نظر غیرقابل تحقق است و از هم اکنون بوی ناترازی و کسری بودجه سال آینده به مشام می رسد که امید است در جریان تعامل با کمیسیون های مجلس این ابهامات رفع شود.

نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه لازم است معاونان پارلمانی در جلسات صحن علنی حضور داشته باشند، عنوان کرد: عدم ارائه راهکارهای عملیاتی در زمینه رفع ناترازی حوزه انرژی از هم اکنون نگرانی برای تابستانی بحرانی به ویژه در حوزه برق را به ذهن متبادر می کند از این رو دولت باید در حوزه ناترازی برق اقدام عاجل کند.

وی با تأکید بر افزایش بهره وری و استفاده از ظرفیت های مغفول مانده، کاهش یا حذف تعرفه های تجهیزات مربوط به انرژی های تجدیدپذیر، گفت: ما نباید خود را تحریم کنیم و اگر تعرفه دارد حداقل تعرفه را برای مدت ۲ سال حذف کنیم.

زارعی با اشاره به مشکلات حوزه آب شرب، یادآور شد: متأسفانه روزانه ۷ میلیون مترمکعب آب در حوزه خلیج فارس از سوی کشورهای جنوبی این خلیج استحصال و شیرین می شود اما سهم ما به یک میلیون مترمکعب هم نمی رسد لذا باید دولت اقدام کند. اگر دولت آب شیرین کن هایی در مقیاس بزرگ ندارد، لااقل آب شیرین کن هایی در مقیاس کوچک راه اندازی کند که در غیر این صورت با تابستانی بسیار بحرانی مواجه خواهیم شد.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم میادین مشترک نفتی و گازی را از سرمایه های اصلی کشور دانست و افزود: نباید این منابع را رها کرده و اجازه دهیم کشورهای همجوار این منابع را استحصال کرده و به فروش برسانند. دولت به جای افزایش پایه های مالیاتی و فشار بر مردم و مؤدیان، سریعا زمینه بهره برداری از این میادین را هموار کند.

زارعی با اشاره به اهمیت بازنگری در حریم دریا و رودخانه ها، بیان داشت: سال ها است ما که در کنار دریا زندگی کرده ایم می بینیم که دریا در حال عقب نشینی است اما هنوز در حریم ۶۰ متر قرار داریم و بخش زیادی از اراضی حریم دریا تعیین تکلیف نشده و باید در دستور کار باشد.

عضو مجمع نمایندگان استان بوشهر ادامه داد: حریم رودخانه ها در برخی استان ها تا حد ۹ کیلومتر می رسد چنانچه حریم رودخانه ای در شهرستان دشتی استان بوشهر، ۹ کیلومتر بوده و زندگی مردم را مختل کرده است. البته در جلسه ای که با وزیر نیرو داشتیم، دستور رفع مشکل داده شد اما باید تسریع شود و مجلس هم ورود کند.

وی با بیان اینکه ۴۰۰ هزار حلقه چاه غیرمجاز کشاورزی در کشور وجود دارد، عنوان کرد: هیچ کس نمی تواند این چاه ها را پر و مسدود کند لذا باید آنها را تعیین تکلیف کنیم که از این محل می توان بخشی از ناترازی را جبران کرد. کمیسیون تلفیق بودجه و کمیسیون کشاورزی باید به این موضوع ورود کنند تا مشکل بخش اعظمی از کشاورزان حل شود.

زارعی اضافه کرد: توجه به جامعه عشایری ضرورت دارد؛ ما در قرن ۲۱ قرار داریم اما هنوز عده ای در سیاه چادرها بدون آب، برق، سرویس بهداشتی و امکانات درمانی و بهداشتی زندگی می کنند.

نماینده مردم دشتی در مجلس با اشاره به اهمیت توجه به حوزه کشاورزی، عنوان کرد: طرح های کشاورزی تنها ۵ درصد از  اعتبارات عمومی را به خود اختصاص داده است.

وی ادامه داد: ۸ ماه از سال گذشته است اما به شناورهای صیادی تنها اجازه یک سفر دریایی داده شده که باعث گرانی کالاها می شود. حدود ۷۰ تن از نمایندگان شهرهای ساحلی نامه ای برای رئیس جمهور در این خصوص نوشتیم و به وزیر کشور هم گفتیم.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: ضعف دیپلماسی بسیار هویدا است؛ بیش از ۲۰۰ کشور مستقل در دنیا داریم اما حدود ۲۰ رایزن بازرگانی در سفارتخانه ها داریم که حاکی از ضعف دیپلماسی اقتصادی کشور است لذا باید دولت را مکلف کرد تا برای حل این مسائل پای کار بیاید.