معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: سالانه بهطور متوسط سه هزار و ۳۰۰ تن قارچ خوراکی در مناطق مختلف استان تولید و روانه بازار مصرف میشود.
علی دیانتی افزود: بیشترین قارچ خوراکی استان در شهرستان ارومیه و به مقدار ۹۰۰ تن تولید میشود و عمده قارچ خوراکی تولیدی در استان از نوع دکمهای است.
وی ادامه داد: در حال حاضر ۶۸ واحد تولیدی قارچ در مناطق مختلف استان فعال است که بیش از ۲۰۰ نفر در این واحدها اشتغال دارند.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی می گوید: سرانه مصرف قارچ خوراکی در کشور حدود ۱.۵ تا ۲ کیلوگرم است که این مصرف سرانه برای استان نزدیک به یک تا ۱.۵ کیلوگرم برآورد میشود.
نظر شما