شناسهٔ خبر: 66220440 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

سالانه ۳ هزار و ۵۰۰ تن قارچ‌خوراکی در آذربایجان‌غربی تولید می‌شود

معاون بهبود تولیدات‌گیاهی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: سالانه به طور متوسط ۳ هزار و ۳۰۰ تا ۳ هزار و ۵۰۰ تن قارچ‌خوراکی در استان تولید شده و روانه بازار مصرف می‌شود.

صاحب‌خبر -

علی دیانتی معاون بهبود تولیدات‌گیاهی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی با بیان اینکه سالانه به طور متوسط تا ۳ هزار و ۵۰۰ تن قارچ‌خوراکی در استان تولید می‌شود، گفت: بیشترین این موادغذایی استان در شهرستان ارومیه و به مقدار ۹۰۰ تن تولید می‌شود و عمده این قارچ‌تولیدی در استان از نوع دکمه‌ای است.

وی افزود: ۶۸ واحد تولیدی‌قارچ در استان وجود دارد که بیش از ۲۰۰ نفر در این واحد‌ها اشتغال دارند.

دیانتی اضافه کرد: سرانه مصرف قارچ‌خوراکی در کشور حدود ۱.۵ تا ۲ کیلوگرم است که این مصرف سرانه برای استان حدود یک تا ۱.۵ کیلوگرم برآورد می‌شود.

معاون بهبود تولیدات‌گیاهی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی در ادامه گفت: امسال یک واحد تولیدی قارچ دکمه‌ای به ظرفیت ۵۰۰ تن در سال در شهرستان ارومیه در دست ساخت است که پیش‌بینی می‌شود تا پایان شهریورماه به بهره‌برداری برسد.

وی با بیان اینکه تولید و پرورش این محصول بیشتر در سالن‌های سرپوشیده است، بیان کرد: سازمان جهادکشاورزی با معرفی برای دریافت تسهیلات بانکی احداث و یا سرمایه در گردش برای واحد‌های تولیدی قارچ‌خوراکی از این واحد‌ها برای توسعه و تداوم تولید حمایت می‌کند.

دیانتی تصریح کرد: اغلب بذر مورد نیاز برای این اقدام تولیدی در واحد‌های دانش‌بنیان تولید، آماده‌سازی و در اختیار پرورش‌دهندگان قرار داده می‌شود.

نظر شما