به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، شهیدی نیا مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی و هیأت همراه با حضور در منطقه ویژه اقتصادی بندرامام خمینی(ره) در جلسه مشترک با سعدالله عبداللهی مدیر کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان و هم چنین مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندرامام خمینی(ره) بر تعامل سازنده و مثبت این دو منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی و بندری و لزوم افزایش سطح تعاملات و هم افزایی بیشتر تأکید کردند.
عبداللهی طی این دیدار با اشاره به اهمیت و جایگاه هر دو منطقه ویژه در اقتصاد و بازرگانی کشور و سابقه تعامل مثبت و سازنده بین این دو از بدو تشکیل و راه اندازی، بررسی راه های تسهیل همکاری ها و تقویت آن را از ضرورت هایی برشمرد که موجب تقویت و توسعه فعالیت ها در این دو منطقه مهم می گردد.
طی این نشست که جمعی از مدیران و کارشناسان بخش های مهندسی، فنی و بازرگانی هر دو ارگان نیز شرکت داشتند، راه های تسهیل فرآیندهای کاری مرتبط بین این دو منطقه، تبادل تجربیات مدیریتی در زمینه های تعمیر و نگهداری تجهیزات و ابنیه(PM)، بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE) و مهندسی و عمران نظیر احداث مخازن فرآورده های نفتی و همچنین افزایش همکاری در تأمین زیر ساخت های لازم و منابع انرژی ضــــمن بهره گیری از امکانات و ظرفیت های یکدیگر مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی سازمان بنادر، یادآور می شود منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در مجاورت منطقه ویژه اقتصادی بندرامام خمینی(ره) در استان خوزستان قرار گرفته و هر دو منطقه به عنوان کانون های بزرگ اقتصاد و بازرگانی کشور، با ایجاد زیر ساخت ها و امکانات مساعد، زمینه را برای توسعه روزافزون فعالیت بخش خصوصی فراهم ساخته اند.