همه‌ی خبرهای امروز
  • ۱۴۰۱-۰۵-۰۴ ۰۰:۰۰ [روزنامه اطلاعات]

    زاویه

    فارین افرز: بحران اوکراین وقوع جنگ جهانی سوم را محتمل کرده است

  • سفرِ بی‌دستاورد بایدن به منطقه؛علل و پیامدها ۱۴۰۱-۰۵-۰۴ ۰۰:۰۰ [روزنامه اطلاعات]

    سفرِ بی‌دستاورد بایدن به منطقه؛علل و پیامدها

  • تشدید نظارت ها و تاکید بر نسخه نویسی واحد ۱۴۰۱-۰۵-۰۴ ۰۰:۰۰ [سازمان غذا و دارو]

    تشدید نظارت ها و تاکید بر نسخه نویسی واحد

    دکتر محسن اسدبیگی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه قرار است نسخه نویسی و نسخه پیچی به صورت واحد در یک سامانه الکترونیکی انجام گیرد؛ گفت: لزوم تجمیع سامانه های دارویی مربوط به سازمان های بیمه گر با اجرای طرح دارویار یک اقدام مثبت است تا بیمه های سلامت ، تامین اجتماعی ، نیروهای مسلح و غیره از حالت جزیره ای بودن شان خارج شده و تحت نرم افزار واحد قرار گیرند.

  • افراد بدون بیمه با مراجعه به سامانه بیمه سلامت ایرانیان و یا دفاتر پیشخوان دولت برای بیمه کردن اقدام کنند ۱۴۰۱-۰۵-۰۴ ۰۰:۰۰ [سازمان غذا و دارو]

    افراد بدون بیمه با مراجعه به سامانه بیمه سلامت ایرانیان و یا دفاتر پیشخوان دولت برای بیمه کردن اقدام کنند

    معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به اجرای مطلوب طرح دارویار در استان مازندران گفت: یارانه مربوط به داروهای تولید داخل بجای تخصیص به شرکت های واردکننده مواد اولیه دارویی به بیماران از طریق بیمه ها پرداخت خواهد شد. قیمت 1045 قلم داروی تولید داخل در این مرحله افزایش داشته ولی پرداخت توسط بیماران نه تنها افزایش نیافته بلکه در مواردی هم کمتر خواهد بود.

  • گزارش تصویری ۲_ اردو آماده سازی تیم ملی شنا پیش از بازی های کشورهای اسلامی ۱۴۰۱-۰۵-۰۴ ۰۰:۰۰ [فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو]

    گزارش تصویری ۲_ اردو آماده سازی تیم ملی شنا پیش از بازی های کشورهای اسلامی

    عکاس: سعید زارعیان

  • باید از اتهامات تبرئه شود ۱۴۰۱-۰۵-۰۴ ۰۰:۰۰ [روزنامه ایران]

    موضع‌گیری علیه تاج برای بازگشت به فدراسیون فوتبال ادامه دارد

    باید از اتهامات تبرئه شود

  • اعتماد بانک مسکن به شرکت‌های دانش‌بنیان ۱۴۰۱-۰۵-۰۴ ۰۰:۰۰ [روزنامه شرق]

    اعتماد بانک مسکن به شرکت‌های دانش‌بنیان

    مدیرعامل بانک مسکن گفت: امروز دیگر، یک ساختمان یا یک شعبه با وسعت و مساحت بزرگ نمی‌تواند یک مزیت برای بانک باشد، بلکه خدمات فوری، بهنگام و برخط بهترین تبلیغ برای بانک است.

  • هدفگذاری بانک توسعه تعاون برای پرداخت ۲۸۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات ۱۴۰۱-۰۵-۰۴ ۰۰:۰۰ [روزنامه شرق]

    هدفگذاری بانک توسعه تعاون برای پرداخت ۲۸۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات

    سرپرست بانک توسعه تعاون با اعلام هدف ۲۸۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات در سال جاری، از برنامه های ویژه بانک برای تجهیز منابع خبر داد.

  • نمایشگاه صنعت مالی نشان از ظرفیت بالای بیمه در کشور ایران است ۱۴۰۱-۰۵-۰۴ ۰۰:۰۰ [روزنامه شرق]

    نمایشگاه صنعت مالی نشان از ظرفیت بالای بیمه در کشور ایران است

    خبرنگار خبرگزاری روسیه در غرفه بیمه رازی از عدم حضور شرکت های بیمه دیگر کشورها در نمایشگاه صنعت مالی ایران ابراز تاسف و اظهار امیدواری کرد که در دوره های بعدی از ظرفیت های موجود استفاده شود.

  • حمایت مرکز تحقیق‌وتوسعه همراه اول از برگزاری بوتکمپ تخصصی بلاکچین ۱۴۰۱-۰۵-۰۴ ۰۰:۰۰ [روزنامه شرق]

    حمایت مرکز تحقیق‌وتوسعه همراه اول از برگزاری بوتکمپ تخصصی بلاکچین

    «بوتکمپ تخصصی بلاکچین» با حمایت مرکز تحقیق‌وتوسعه همراه اول و توسط شتاب‌دهنده تخصصی اکتا، برگزاری می‌‎شود.

  • کلیپ قرعه‌کشی اسامی برندگان جوایز میلیونی جشنواره عید تا عید بیمه ملت ۱۴۰۱-۰۵-۰۴ ۰۰:۰۰ [روزنامه شرق]

    کلیپ قرعه‌کشی اسامی برندگان جوایز میلیونی جشنواره عید تا عید بیمه ملت

    جشنواره عید تا عید بیمه ملت که به مناسبت دهه امامت و ولایت از تاریخ 19 تیر (عید سعید قربان) تا 27 تیر (عید سعید غدیرخم) برگزار شد، با اعلام اسامی 20 برنده جوایز میلیونی این جشنواره از طریق قرعه‌کشی به اتمام رسید.

  • ۱۴۰۱-۰۵-۰۴ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    پرسش امروز

    چالش بر سر تعیین نرخ بهره

    البرز نظامی : لابد شما هم مانند من از این قبیل خاطرات شنیده یا شاید نقل کرده‌‌‌اید که به‌طور مثال، در سال ۱۳۶۰ با یک‌میلیون تومان می‌‌‌توانستید خانه‌ای در یکی از محله‌‌‌های خوب تهران خریداری کرده و برای خانواده‌‌‌ سرپناهی مهیا کنید؛ حال آنکه اکنون با یک‌میلیون تومان در نهایت بتوانید خانواده را مهمان شام خوب در یکی از رستوران‌‌‌های شهر تهران کنید.

  • سرمایه‌دار حامی هنرمندان معاصر ۱۴۰۱-۰۵-۰۴ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    سرمایه‌دار حامی هنرمندان معاصر

    روی روتچیلد نوبرگر، سرمایه‌دار آمریکایی بود که به دلیل حمایت از هنرمندان معاصر و خرید آثار آنان شهرت یافت. وی همچنین از موسسان بنگاه سرمایه‌گذاری نوبرگر برمن و عضو افتخاری کمیته بازدید از هنرهای مدرن موزه متروپولیتن بود. وی در ۲۱ژوئیه ۱۹۰۳ در بریج پورتِ کنتیکت به دنیا آمد و دوران کودکی‌اش را در نیویورک گذراند و در ۱۲سالگی پس از مرگ پدرش-یک مهاجر آلمانی- و مادرش-از اهالی شیکاگو- یتیم شد. در ابتدا برای خواندن روزنامه‌نگاری به دانشگاه نیویورک رفت اما بدون اخذ مدرک آنجا را ترک گفت.

  • باستان‌شناسی نظام صنعتی ۱۴۰۱-۰۵-۰۴ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    رویکردی در تبیین تاثیر متقابل انسان و صنعت در شهر

    باستان‌شناسی نظام صنعتی

    آنچه با صفت صنعتی می‌آید را شاید بتوان یک دوره تاریخی نامید، اما بیش از آن، صنعت ممیز نوع خاصی از اقتصاد و به تبع آن نوع خاصی از جامعه است. جامعه متاثر از صنعت جامعه‌ای تولید محور است که شرایط بنیادین آن سمت و سوی افزون‌گرایی دارد. امروزه عمر جامعه صنعتی به عنوان بالاترین سطح توسعه یافتگی، به سر آمده است. جهان امروز، شرایطی را پشت سر می‌گذارد که جامعه پساصنعتی نامیده می‌شود. در معنای ساده، اقتصاد چنین جامعه‌ای بیش از پیش از بخش تولید به بخش خدمات روی آورده، امری که جهان را به سمت بحرانی عظیم و بین‌المللی کشانده است.

  • آیا «واقعا» میلان طارمی را می‌خواهد؟ ۱۴۰۱-۰۵-۰۴ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    آیا «واقعا» میلان طارمی را می‌خواهد؟

    دنیاي اقتصاد : در ادامه اخباری که در فصل نقل‌وانتقالات از معدود لژیونرهای باقی مانده ایرانی به گوش می‌رسد، این تابستان گویا نوبت مهدی طارمی است که علاقه باشگاه‌های بزرگ به وی، خوراک رسانه‌های فارسی زبان را تامین کند. در آخرین شایعه، روز گذشته اکثر خبرگزاری‌ها به خبر پیشنهاد ۲۰ میلیون یورویی باشگاه میلان به مهاجم ملی‌پوش پورتو را با آب و تاب پوشش دادند. قطعا طبیعی است طارمی با توجه به فصل درخشانی که سپری کرد و آمار فوق‌العاده‌ای که به جا گذاشت، مشتریانی هم داشته باشد. با این حال باید به تمامی جوانب ماجرا نگاه کرد.

  • ۱۴۰۱-۰۵-۰۴ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    داستانی که همه را خسته کرده است

    گره کور وریا باز می‌شود؟

    دنياي اقتصاد : یکی از کشدارترین و کلافه‌کننده‌ترین پرونده‌های این فصل فوتبال ایران، مربوط به ماجرای وریا غفوری است. کاپیتان استقلال در شرایطی که دلش می‌خواست در این تیم بماند، پیشنهاد تمدید قرارداد دریافت نکرد و ناچار به جدایی شد. از همان ابتدا از فولاد خوزستان به عنوان یکی از تیم‌های خواهان غفوری نام برده می‌شد، اما حضور وریا در این تیم هم با اما و اگرهای زیادی همراه شد. در شرایطی که کسی نمی‌دانست مذاکرات دو طرف در چه مرحله‌ای قرار دارد، تصویری از غفوری سر تمرین فولاد منتشر شد. با این حال او در سفر تیم اهوازی به ترکیه برای برپایی اردوی تدارکاتی غایب بود تا دوباره ابهاماتی در مورد سرنوشتش مطرح شود.

  • چه کسی قهرمانی آسیا را از پرسپولیس گرفت؟ ۱۴۰۱-۰۵-۰۴ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    یک بحث قدیمی که دوباره داغ شد

    چه کسی قهرمانی آسیا را از پرسپولیس گرفت؟

    دنياي اقتصاد : غیرممکن‌ترین آرزوی دنیا می‌دانید چیست؟ اینکه یک بار مهدی طارمی مصاحبه کند و تبدیل به جنجال نشود! بخش جدید اظهارات طارمی در گفت‌وگو با اپلیکیشن ۳۶۰ در حالی منتشر شده که این‌بار بازخوانی یک حکایت قدیمی از سوی این بازیکن سروصدای بسیار زیادی به پا کرده است. همه می‌دانند که پرسپولیس در لیگ قهرمانان ۲۰۱۸ آسیا چه سیر مهیجی را پشت سر گذاشت، چه قاب‌های طلایی و درخشانی خلق کرد و چگونه در یک قدمی فتح کامل مسابقات، از نفس افتاد.

  • ۱۴۰۱-۰۵-۰۴ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    حمایت وزارت ارتباطات از صادرات تجهیزات مخابراتی

    سيتنا : رئیس هیات‌مدیره‌ سندیکای صنعت مخابرات ایران، گفت: وزارت ارتباطات برای حمایت از شرکت‌های حوزه‌ ICT فعال در صادرات تجهیزات مخابراتی به کشورهای همسایه می‌تواند از طریق پست بانک، اعتبار و فاینانس دهد.‌ حسین ریاضی‌ درباره نحوه‌ حمایت وزارت ارتباطات از شرکت‌های حوزه‌ فاوا فعال در عرضه‌ بین‌الملل گفت: در مورد توسعه‌ روابط بازرگانی، وزارت ارتباطات زحمت می‌کشد و با هماهنگی و ارتباط با سفرای کشورمان در کشورهای ارمنستان، روسیه، ترکیه، آذربایجان و کشورهای دیگر، ارتباط برقرار می‌کند و موجب رفت‌وآمد شرکت‌ها و افراد مرتبط با حوزه‌ ICT بین دو کشور می‌شود که کار مثبت و لازمی است، اما کافی نیست. برای همین است که با تمام مراودات سیاسی و فنی انجام شده بین افراد مرتبط در حوزه‌ ICT با کشورهای دیگر، اقدامات کافی و مورد رضایت در توسعه‌ ارتباطات بازرگانی ایجاد نشده است.

  • افزایش سالانه بیش از ۱۰درصدی هزینه‌های ارتباطات در کشور ۱۴۰۱-۰۵-۰۴ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    افزایش سالانه بیش از ۱۰درصدی هزینه‌های ارتباطات در کشور

    ايسنا : بخش ارتباطات در یک سال گذشته، اغلب کمترین افزایش هزینه را بین گروه‌های کالایی و خدماتی داشته است، این گروه با تورم نقطه‌به‌نقطه ۸/ ۱۰درصد برای تیرماه نیز حداقل افزایش هزینه را به خود اختصاص داد. آخرین آمار منتشر شده از مرکز آمار ایران نشان می‌دهد که خانوارها برای تامین کالا و خدمات مورد نظر خود در تیرماه امسال نسبت به همین ماه در سال گذشته به‌طور متوسط ۵۴ درصد بیشتر هزینه کرده‌اند و نرخ تورم سالانه با افزایش ۱/ ۱ درصدی به ۵/ ۴۰ درصد رسیده است.

  • دیوید ‌ام‌کندی؛ مورخ و استاد استنفورد ۱۴۰۱-۰۵-۰۴ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    دیوید ‌ام‌کندی؛ مورخ و استاد استنفورد

    روح‌اله حاتمی : دیوید مایکل کندی، مورخ آمریکایی و متخصص حوزه تاریخ آمریکا و استاد تاریخ بازنشسته دانشگاه استنفورد است. او پیش‌تر مدیر «مرکز بیل لین غرب آمریکا» بود. بورس تحصیلی کندی -که به نام وی بوده- در راستای ادغام تحلیل اقتصادی-فرهنگی با تاریخ اجتماعی- سیاسی مورد توجه است. کندی ۲۲ ژوئیه ۱۹۴۱ در سیاتل به دنیا آمد و به ترتیب از دانشگاه‌های استنفورد و ییل در رشته‌های تاریخ و فلسفه مدرک گرفت. وی عضو پیوسته آکادمی هنرها و علوم آمریکاست.

  • اثرات دومینووار تغییر در سیاست پولی ۱۴۰۱-۰۵-۰۴ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    اثرات دومینووار تغییر در سیاست پولی

    دکتر علیرضا توکلی کاشی* نرخ بهره، پارامتر بسیار مهمی در همه نظام‌‌‌های اقتصادی است که بر بخش‌‌‌های مختلف اقتصادی اثرگذار است. این نرخ نه‌‌‌تنها ثابت نیست و در طول زمان تغییر می‌کند؛ بلکه در هر لحظه از زمان نیز بسته به افق‌‌‌های زمانی، دارای مقادیر مختلفی است. به‌طور مشخص، وقتی از نرخ بهره صحبت می‌‌‌کنیم، باید تعیین کنیم که راجع به نرخ بهره میان‌‌‌مدت، کوتاه‌‌‌مدت یا بلندمدت صحبت می‌‌‌کنیم؛ چون در هر لحظه از زمان، نرخ‌های بهره کوتاه‌‌‌مدت، میان‌‌‌مدت و بلندمدت ارقام متفاوتی هستند.

  • ۱۴۰۱-۰۵-۰۴ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    رونق تعمیر و به‌روزرسانی لپ‌تاپ‌های قدیمی

    ايسنا : عضو هیات‌مدیره اتحادیه فناوران رایانه تهران با بیان اینکه سود فروش قطعات کامپیوتر و لپ‌تاپ نزدیک به یک درصد رسیده است، گفت: این روزها فروش اقلام فناوری به دلیل رشد تکنولوژی، سقوط قیمت جهانی و کاهش قدرت خرید اقشار مختلف، کاهش قابل‌توجهی داشته و تعمیر و به‌روزرسانی دستگاه‌های قدیمی، جایگزین اقلام نو شده است.

  • قصه تلخ گوینده معروف در زمان بازنشستگی ۱۴۰۱-۰۵-۰۴ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    قصه تلخ گوینده معروف در زمان بازنشستگی

    دنیای اقتصاد : همزمان با دوم مرداد سالروز تولد جلال مقامی که از اساتید و پیشکسوتان دوبله ایران است احسان نظام‌بکایی، از فعالان حوزه روابط عمومی تلویزیون و سینما روایتی از دیدارش با این هنرمند را منتشر کرده است.

  • وداع با یکی دیگر از «رفقای خوب» ۱۴۰۱-۰۵-۰۴ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    پل سوروینو هم درگذشت

    وداع با یکی دیگر از «رفقای خوب»

    دنیای‌اقتصاد : «پل سوروینو» بازیگر فیلم سینمایی معروف «رفقای خوب» و سریال «نظم و قانون» در ۸۳ سالگی پس از چند سال دست و پنجه نرم کردن با مشکلات مربوط به سلامت درگذشت. «پل آنتونی سوروینو» در ۱۳ آوریل ۱۹۳۹ در بروکلین نیویورک متولد شد. او در فیلم‌های سینمایی چون «رفقای خوب»، «نیکسون»، «دیک تریسی»، «سرخ‌ها» و «لمسی از عزت» بازی کرد و در تلویزیون سابقه بازی در سریال «نظم و قانون» را داشت و در تئاتر برادوی نیز در نمایش‌هایی چون «آن فصل قهرمانی» به روی صحنه رفته بود.

  • ایران و ارمنستان به سمت تهاتر کالا ۱۴۰۱-۰۵-۰۴ ۰۰:۰۰ [روزنامه ایران]

    رئیس سازمان توسعه تجارت اعلام کرد

    ایران و ارمنستان به سمت تهاتر کالا

  • ۱۴۰۱-۰۵-۰۴ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    بومی‏‌سازی محصول استراتژیک در فولاد مبارکه

    شرکت فولاد مبارکه برای نخستین‌‌بار در کشور موفق به تولید تختال فولاد الکتریکی با ۸/ ۱ درصد سیلیسیوم شد که این دستاورد گام بزرگی در راستای تولید ورق‌‌های فولاد الکتریکی است. به گزارش روابط عمومی فولاد مبارکه، مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه اصفهان در این خصوص گفت: با تولید تختال فولاد الکتریکی، ایران به جمع معدود تولیدکنندگان این قبیل فولادها پیوست. فولادهای الکتریکی در زمینه تولید ترانسفورماتورها و موتورهای الکتریکی و همچنین در تولید فولادهایی با خواص مغناطیسی خاص کاربرد دارند و مقادیر زیاد سیلیسیوم و آلومینیوم و مقادیر بسیار کم ‌‌کربن و گوگرد از مشخصه‌های بارز این نوع محصولات فولادی است. رفع نیازهای داخلی، رقابت با تولیدکنندگان خارجی و شکستن حلقه تحریم‌های ظالمانه از مهم‌ترین دستاوردهای این موفقیت است. محمدیاسر طیب‌‌نیا گفت: برای نخستین‌‌بار در کشور، تولید تختال موردنیاز فولادهای الکتریکی با ۸/ ۱ درصد سیلیسیوم، با اتکا به دانش فنی و همت والای مدیریت و کارکنان فولاد مبارکه میسر شد و ایران به جمع معدود تولیدکنندگان این قبیل فولادها پیوست.

  • همه باید کنکور زبان و ادبیات فارسی بدهند ۱۴۰۱-۰۵-۰۴ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    ژاله آموزگار:

    همه باید کنکور زبان و ادبیات فارسی بدهند

    ایسنا : ژاله آموزگار با تاکید بر اهمیت زبان و ادبیات فارسی می‌گوید: اگر می‌خواهند ادبیات را در کنکور سراسری حذف کنند، حتما از همه بخواهند کنکور جداگانه‌ای برای زبان و ادبیات فارسی بدهند. این عضو وابسته فرهنگستان زبان و ادب فارسی و پژوهشگر فرهنگ و زبان‌های باستانی درباره حذف درس‌های عمومی از جمله درس ادبیات از کنکور سال ۱۴۰۲ گفت: زبان و ادبیات فارسی مهم است؛ دست‌کم برداشتی که از کشورهای دیگر دارم این است که آنها لازم می‌دانند حتی کسی که می‌خواهد مهندس یا پزشک شود، اول زبان و ادبیات مربوط به آن را بیاموزد. این موضوع برای آنها اصل است.

  • ضعف دانش‏‌فنی؛ سرعت‏‌گیر معدنکاری طلا ۱۴۰۱-۰۵-۰۴ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    با توسعه اکتشافات، ذخایر قطعی طلا نیز در حال افزایش است

    ضعف دانش‏‌فنی؛ سرعت‏‌گیر معدنکاری طلا

    فضاي گسترده‌‌اي براي سرمايه‌‌گذاري در صنعت و معدن‌ با قدمت تاريخي وجود دارد

    دنياي اقتصاد- نسيم نوحه‌‌خوان : فرآیند زمین‌‌شناسی تشکیل طلا با سایر فلزات پایه متفاوت است و به عبارت بهتر معادن طلا در مقدار خیلی کم مانند گرم بر تن یا کمتر از یک گرم بر تن، اقتصادی به حساب می‌‌آیند و این موضوع موجب می‌شود فرآیند فرآوری طلا از اهمیت ویژه‌‌ای برخوردار شود. خاک طلا بعضا هیچ ارزش اقتصادی ندارد و در واقع چرخه فرآوری، خاک را ارزشمند و دارای ارزش افزوده می‌کند.

  • کاهش قیمت برخی محصولات میوه و تره‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌بار در میادین شهرداری ۱۴۰۱-۰۵-۰۴ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    کاهش قیمت برخی محصولات میوه و تره‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌بار در میادین شهرداری

    دنیای‌اقتصاد : درحالی‌که رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی اعلام کرده گرانی سایر کالاها، قیمت میوه را افزایش داده است اما در همین حال برخی میوه‌ها و تره‌بار در میادین شهرداری با کاهش قیمت روبه‌رو شده اند.

  • بی‌میلی به تولید کفش در ایران ۱۴۰۱-۰۵-۰۴ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    بی‌میلی به تولید کفش در ایران

    دنیای‌اقتصاد : بازار تولید و عرضه کفش در ایران مدت‌های زیادی است که در رکود قرار دارد. حالا مصرف‌کننده که پیش‌تر هر سال ‌به‌طور متوسط ۳‌جفت کفش می‌خرید این تعداد را به هر سال‌ یک‌جفت کاهش داده است. این اتفاق شرایط تولید و کار برای کفاشان را سخت کرده است.