شناسهٔ خبر: 75729808 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

معاون هنری اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی:

مجموعه پردیس تئاتر «آکتور»؛ بستری برای رشد فرهنگی و هنری شهر مشهد است

سرپرست معاونت هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: مجموعه پردیس تئاتر «آکتور» صرفاً یک بنا نیست، بلکه بستری برای رشد فرهنگی و هنری شهر مشهد است.

صاحب‌خبر -

مجتبی خان‌قیطاقی ۱۷ آبان،  در افتتاحیه پردیس تئاتر «آکتور» که در مجتمع کوهسرمال برگزار شد، اظهار کرد: افتتاح پردیس تئاتر «آکتور» مقدمه‌ای برای شروع حرکت فرهنگی پربرکت‌تری خواهد بود. امید است در این مکان نمایش‌هایی شکل بگیرد که با فلسفه و فرهنگ دیرینه این سرزمین پیوند بخورد و بازتاب‌دهنده هویت فرهنگی مردم خراسان باشد.

وی با اشاره به نقش حمایتی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در توسعه زیرساخت‌های فرهنگی بیان کرد: اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی وظیفه دارد زمینه را برای فعالیت بهتر هنرمندان فراهم کند. کار فرهنگی باید با همکاری و همراهی هنرمندان شکل بگیرد و ما نیز در کنار آن‌ها هستیم تا این مسیر با اشتیاق و افتخار بیشتری طی شود.

سرپرست معاونت هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی با اشاره به آمار اجراهای تئاتر در ماه‌های گذشته، افزود: در ۶ ماه گذشته نزدیک به ۲۵۰۰ اجرا در قالب سامانه صدور مجوز تئاتر در سطح استان به ثبت رسیده‌ است. این آمار نشان از رونق و رشد روزافزون تئاتر در خراسان رضوی دارد.

وی با تأکید بر اهمیت همدلی و مشارکت در مسیر رشد و اعتلای هنر گفت: این مسیر باید با همکاری و همراهی از سوی ما و هنرمندان طی شود؛ چراکه تنها از طریق هم‌افزایی و تعامل می‌توان شرایطی را فراهم کرد که موجب افتخار همگان باشد.

خان‌قیطاقی تصریح کرد: با بهره‌برداری از پردیس تئاتر آکتور، ظرفیت‌های تازه‌ای برای برگزاری جشنواره‌های تئاتر، اجراهای دانشجویی، فعالیت گروه‌های نمایشی بومی و میزبانی از آثار ملی فراهم خواهد شد.

سرمایه‌گذاری در حوزه فرهنگ و هنر، بازگشت معنوی و اجتماعی دارد

در ادامه جواد ایزدی، مالک هلدینگ کوهسرمال اظهار کرد: سرمایه‌گذاری در حوزه فرهنگ و هنر، به‌ویژه تئاتر، بیش از آنکه بازگشت مالی داشته‌ باشد، بازگشت معنوی و اجتماعی دارد و خوشبختانه امروز این مجموعه با همت گروهی از هنرمندان، مدیران و خیرین فرهنگی به ثمر نشسته‌ است.

وی با اشاره به جایگاه تئاتر در جامعه گفت: در سینما و تلویزیون، متن و اجرا در مرکز توجه قرار دارد، اما تئاتر تفاوتی اساسی دارد؛ چراکه بازیگران و تماشاگران در یک تجربه زنده با هم ارتباط دارند و همین باعث اثرگذاری بیشتر آن می‌شود. همچنین تئاتر مخاطبانی فرهنگ‌دوست و اندیشمند دارد و به همین دلیل گسترش چنین فضاهایی در شهر مشهد اهمیت زیادی دارد.

ایزدی با اشاره به نبود بازدهی اقتصادی کوتاه‌مدت در این‌گونه پروژه‌ها، بیان کرد: اگر مدیران شهری، اداره اماکن و سایر نهادها حمایت کنند، تئاتر می‌تواند بازدهی اقتصادی خوبی داشته باشد و امید است که این موضوع در آینده‌ای نزدیک، با همراهی مردم و هنرمندان، به واقعیت تبدیل شود.

وی با تأکید بر نقش تئاتر در ارتقای روحیه و نشاط اجتماعی تصریح کرد: جامعه امروز بیش از هر زمان دیگری به فضاهای فرهنگی نیاز دارد؛ مکان‌هایی که بتوانند آرامش، اندیشه و احساس را به مردم بازگردانند. تئاتر تنها یک سرگرمی نیست، بلکه می‌تواند مرهمی برای دردهای اجتماعی باشد، از این‌رو باید قدردان تلاش کسانی باشیم که در این مسیر فعالیت می‌کنند.

در بخش پایانی این مراسم نیز، از پوستر رسمی سی‌وپنجمین جشنواره تئاتر خراسان رضوی (رضوان) رونمایی شد.

انتهای پیام