شناسهٔ خبر: 75533841 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: اکونیوز | لینک خبر

حمایت پرستاران نیکوکار از ۳۰ هزار فرزند یتیم در قالب طرح اکر... -

اقتصاد ایران: معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد گفت: ۱۸ هزار پرستار نیکوکار در سراسر کشور، در قالب طرح اکرام ایتام و محسنین حمایت از ۳۰ هزار فرزند یتیم را برعهده دارند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر، حبیب‌اله آسوده معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد با تبریک میلاد حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار، گفت: در حال حاضر یک میلیون و ۷۶۴ هزار حامی فعال در طرح اکرام ایتام و محسنین حضور دارند که ۱۷ هزار و ۷۸۸ نفر آنان از پرستاران نیکوکار هستند.

وی افزود: ۱۴ هزار و ۴۱۱ نفر از این حامیان پرستاران زن و ۳۳۷۷ نفر پرستاران مرد هستند.

جامعه پرستاری کشور ۲۹ هزار ۵۷۷ فرزند یتیم تحت پوشش کمیته امداد را در چتر حمایتی مادی و معنوی دارند و در شش ماهه نخست امسال بیش از ۲۱ میلیارد تومان به حساب فرزندان معنوی خود واریز کرده‌اند.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد اظهار کرد: میانگین سرانه پرداختی به ایتام تحت حمایت جامعه پرستاری کشور ماهانه ۲ میلیون ریال است که به طور مستقیم به حساب ایتام واریز می‌شود.

برچسب‌ها: