شناسهٔ خبر: 75486224 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

خطیب جمعه زاهدان: فرهنگ نماز با زبان جوانان امروزی ترویج شود

زاهدان - ایرنا - امام جمعه موقت زاهدان گفت: متولیان امور دینی و دستگاه‌های اجرایی مرتبط باید تلاش کنند فرهنگ نماز را با زبان جوانان امروزی در جامعه و در بین نسل جدید ترویج دهند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام علی اکبرپور در خطبه های نماز جمعه این هفته زاهدان با اشاره به اجلاس سراسری نماز و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب در این زمینه اظهار کرد: حاکمان دینی وظیفه دارند زمینه اقامه نماز را در جامعه اسلامی فراهم کنند.
امام جمعه موقت زاهدان گفت: بخش‌های مختلف در دستگاه‌های اجرایی مکلفند زیر ساخت‌های اقامه فریضه مهم نماز را در دانشگاه‌ها و مدارس طوری فراهم کنند تا دسترسی راحت برای آن فراهم باشد.
حجت الاسلام اکبرپور ادامه داد: وزارتخانه و اداره‌های فرهنگ و ارشاد اسلامی در استان‌ها باید بخشی از اعتبارات خود را صرف دین و نماز کنند.
وی با بیان اینکه متولیان امور فرهنگی و دینی باید از روش‌های مناسب و محبت‌آمیز برای ترویج این واجب الهی بهره بگیرند، گفت: ارکان مسجد نیز در ترویج فرهنگ نماز نقش بسزایی دارند.

امام جمعه موقت زاهدان اظهار کرد: بخش‌های متعددی در جامعه مکلف به ترویج دین هستند و همچنین خانواده ها نقش مهمی در ترویج دین نسبت به فرزندان خود دارند.
حجت الاسلام اکبرپور با اشاره به سالروز ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار افزود: حضرت زینب (س) قیام کربلا را احیا کرد در حالی که همه دست به دست هم داده بودند تا کربلا در کربلا بماند.
وی تاکید کرد: پرستاران نباید دغدغه ای جز انجام وظیفه در مقابل بیماران داشته باشند زیرا آنها با روح و روان بیماران سر و کار دارند و باید آرامش داشته باشند تا بتوانند بهتر وظیفه خود را انجام دهند.
خطیب جمعه زاهدان با اشاره به سالروز تاسیس سازمان ملل اظهار کرد: حمایت از حقوق بشر و مبارزه با فقر و تنگدستی از وظایف سازمان ملل است در حالیکه این سازمان برای مردم مظلوم غزه اقدامی انجام نمی دهد.
وی همچنین به هشتم آبان سالروز شهادت حسین فهمیده اشاره کرد و افزود: دشمنان کور دل هیچگاه نمی‌توانند نور شهادت و شجاعت را در نوجوانان و جوانان ما خاموش کنند.