شناسهٔ خبر: 75459156 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

راوی دوران دفاع مقدس:

دانشگاه‌ها باید جبهه‌ دفاع از حقیقت و ارزش‌های انقلاب اسلامی باشند/ نسل جوان ادامه‌دهنده راه شهدا در نبرد علیه جنگ نرم دشمن

یادگار دفاع مقدس و فعال فرهنگی با تأکید بر اینکه دانشگاه‌ها باید جبهه‌ دفاع از حقیقت و ارزش‌های انقلاب اسلامی باشند، گفت: نسل جوان ادامه‌دهنده راه شهدا در نبرد علیه جنگ نرم دشمنان باشند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار آنا، آیین «از عهد تا عمل» به مناسبت استقبال از دومین کنگره شهدای استان چهارمحال و بختیاری و یادواره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد با حضور جمعی از مسئولان، استادان، دانشجویان و خانواده‌های معظم شهدا در جوار قبور مطهر پنج شهید گمنام این دانشگاه برگزار شد.

یادگار دفاع مقدس و فعال فرهنگی در سخنانی پرشور و تأثیرگذار، بر نقش نسل جوان در تداوم مسیر شهیدان و مقابله با جنگ نرم دشمنان تأکید کرد.

حسین یکتا با بیان اینکه جلسات شهدا رزق آسمانی است نه زمینی، ادامه داد: هیچ‌کس اتفاقی به یادواره شهدا دعوت نمی‌شود؛ این لحظات حاصل نگاهی از عالم بالاست و شهدا ما را صدا می‌زنند تا یاد بگیریم چگونه میان علم، ایمان و عمل پیوند برقرار کنیم.

راوی جنگ هشت ساله تحمیلی ضمن یادآوری خاطراتی از دوران دفاع مقدس و حضور جوانان در جبهه، افزود: آن روز‌ها جبهه دانشگاه ما بود و امروز دانشگاه‌ها باید جبهه‌ دفاع از حقیقت و ارزش‌های انقلاب اسلامی باشند.

وی تبیین کرد: افسران جنگ نرم امروز همین دانشجویانی هستند که با علم و بصیرت، راه شهدا را ادامه می‌دهند.

یادگار دفاع مقدس و فعال فرهنگی با اشاره به اوضاع جهانی و تحولات اخیر در منطقه خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی یک حرکت الهی است و هرکس در مسیر آن قرار گیرد، خداوند مسیر رشد و عزت را برایش هموار می‌کند و امروز پرچم مقاومت از خون شهدا برافراشته و آینده از آنِ جوانان مؤمن و با بصیرت این سرزمین است.

در پایان مراسم، از خانواده‌های معظم شهدا قدردانی شد و حاضران با حضور در کنار یادمان شهدای گمنام دانشگاه با قرائت فاتحه، گلباران قبور مطهر و تجدید پیمان، یاد و نام شهیدان را گرامی داشتند.

انتهای پیام/