شناسهٔ خبر: 75427309 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

رییس پلیس آگاهی فراجا:

رضایت ۷۷ درصدی مردم از عملکرد پلیس آگاهی/ جامعه برای مجرمان ناامن شده است

تهران- ایرنا- رئیس پلیس آگاهی فراجا با اشاره به رضایت ۷۷ درصدی مردم از عملکرد این پلیس بر ضرورت افزایش توان داخلی، ارتقای مهارت های تخصصی و تقویت روحیه اجتماعی کارکنان تاکید کرد و گفت: ما باید احساس ناامنی را در مجرم بیشتر کنیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، سردار محمد قنبری روز دوشنبه در نشست تخصصی بررسی طرح پیمایش سنجش میزان توان کشف جرایم و مدیریت جرم برایجاد احساس امنیت شهروندان، احساس امنیت را متاثر از دو مولفه «توان کشف جرم و مدیریت جرم» عنوان و برتلاش نیروهای پلیس در ارتقای عملیاتی این دو مولفه تاکیدکرد.

رئیس پلیس آگاهی فراجا اظهار کرد: ما باید احساس ناامنی را در مجرمین افزایش دهیم و با تقویت توان داخلی در جهت ارتقای ماموریت ها تلاش کنیم تا در نهایت این اقدامات به تقویت روحیه، آرامش روانی و احساس امنیت اجتماعی منتهی شود.

وی با اشاره به نظر شهروندانی که به پلیس آگاهی مراجعه کرده اند(نظرسنجی)، افزود: بیش از ۷۷ درصد پاسخ دهندگان از وجود حس امنیت در جامعه ابراز رضایت کرده اند که نشان از تلاش شبانه روزی کارآگاهان و کارکنان پلیس آگاهی در سراسر کشور دارد.

سردار قنبری با تاکید بر شناخت عوامل ایجاد حسس ناامنی در جامعه، گفت: باید با شناسایی منشا این احساس از ظرفیت های داخلی و توان تخصصی کارکنان برای ایجاد امنیت پایدار بهره ببریم.

وی ادامه داد: تجهیز مراکز پلیس آگاهی به فناوری های نوین، برگزاری دوره های آموزشی و روان شناسی برای کارکنان، باید دردستورکار قرارگیرد و نظارت و ارزیابی به صورت مستمرباشد و رفع گره های سازمانی از جمله محورهای اصلی ارتقای بهره وری در این حوزه است.

سردار قنبری تاکید کرد: با ترسیم سرفصل های آموزشی هدفمند و ایجاد ساختار نظارتی منسجم می توان عملکرد پلیس آگاهی را به صورت علمی و دقیق ارزیابی و تقویت کرد.

وی با تاکید بر رسالت و وظیفه پلیس آگاهی خاطرنشان کرد: قدرت واقعی پلیس در اعتماد مردم و آرامشی است که در دل جامعه می نشاند.