به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ سوپ یکی از محبوبترین پیشغذاهای دنیاست که در بسیاری از رستورانها به صورت پیشغذا و غذای اصلی در انواع و طعمهای گوناگون سرو میشود. سوپ همچنین به دلیل داشتن سبزیجات، مرغ، حبوبات و مواد لبنی مثل شیر و خامه ارزش غذایی بالایی دارد و میتواند جایگزین مناسبی برای غذای اصلی بهخصوص وعده شام باشد. با فرا رسیدن فصل پاییز و سرد شدن تدریجی هوا میتوانید تهیه سوپ را که غذایی گرم و دلچسب برای این فصل است، در برنامه غذایی خانواده قرار بدهید.
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی / طرز تهیه سوپ شیر متفاوت و خوشمزه مناسب پاییز
سوپ ماش سوپی بسیار مقوی و خوشمزه است که دستور پخت آسانی دارد. ماش که دانه خوراکی بسیار مقوی و سالمی است از مواد اصلی این سوپ محسوب میشود. اگر دوست دارید برای روزهای سرد پاییز یک کاسه سوپ گرم و خوشمزه در منزل بخورید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه سوپ ماش خوشمزه همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه سوپ ماش
ماش: ۲۵۰ گرم
پیاز درشت: ۱ عدد
سیر: ۲ حبه
جو پرک: ۵ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۲ قتشق غذاخوری
قارچ: ۵ عدد
جعفری خرد شده: ۱ لیوان
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی: ۲ عدد
قرص استاک مرغ: ۲ عدد
آب لیمو ترش: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل قرمز، زردچوبه و پاپریکا: به میزان لازم
طرز تهیه سوپ ماش

برای درست کردن این سوپ خوشمزه ابتدا ماش را که از قبل خیس دادهاید، همراه با دو لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا ماش بپزد.
در این فاصله پیاز را رنده کنید و همراه با مقداری روغن زیتون یا روغن ساده داخل قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت اجاق گاز تفت بدهید تا پیاز سرخ شود.
حالا سیر رنده شده را همراه با نمک، فلفل قرمز، زردچوبه و پاپریکا اضافه کنید و سی ثانیه تفت بدهید، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت بدهید.
در مرحله بعد گوجه فرنگیها را رنده یا پوره کنید و به قابلمه سوپ اضافه کنید و یک دقیقه با مواد دیگر تفت بدهید.
حالا جو پرک را که از قبل خیس دادهاید، اضافه کنید و هم بزنید و قرصهای استاک را با دو لیوان آب جوش حل کنید و داخل قابلمه بریزید.
درب قابلمه را ببندید تا جو با حرارت کم بپزد.
نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه بعد ماش پخته را به قابلمه سوپ اضافه کنید و هم بزنید.
درب قابلمه را ببندید تا سوپ کم کم بجوشد.
۱۵ دقیقه بعد قارچ خرد شده را اضافه کنید و بگذارید سوپ با قارچ ۲۰ دقیقه بجوشد و در آخر جعفری خرد شده را به سوپ اضافه کنید و ۵ دقیقه بعد اجاق گاز را خاموش کنید.
قبل از سرو، آب لیمو ترش را توی سوپ بریزید، سپس سوپ را داخل ظرف سرو بکشید و نوش جان.
منبع: فرارو
انتهای پیام/