شناسهٔ خبر: 75426610 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: رکنا | لینک خبر

آیا تره، قند بالایی دارد و برای بیماران دیابتی مناسب نیست؟

رکنا: دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به برخی باورهای نادرست تغذیه‌ای در خصوص مصرف برخی از سبزیجات برای بیماران دیابتی پاسخ داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش رکنا به نقل از وبدا، پاسخ دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت به باورهای نادرست تغذیه ای در زمینه دیابت به شرح زیر است:

تره یکی از سبزیجات مفید با میزان کم کربوهیدرات است (هر واحد معادل ۵ گرم کربوهیدرات)، که نه تنها برای افراد مبتلا به دیابت مضر نیست، بلکه با دارا بودن املاح، ویتامین‌ها و خواص آنتی‌اکسیدانی، می‌تواند در تأمین بخشی از نیازهای تغذیه‌ای این افراد مؤثر باشد.

میوه‌های ترش و شکلات‌های ترش هم قند دارند

بر خلاف تصور رایج، ترش بودن طعم میوه یا شکلات به معنای نبود قند در آن نیست. همه میوه‌ها، چه ترش و چه شیرین حاوی کربوهیدرات هستند و مصرف آن‌ها قند خون را افزایش می‌دهد (هر واحد میوه حدود ۱۵ گرم کربوهیدرات دارد). شکلات‌ها و آبنبات‌های ترش نیز دارای قندهای ساده‌اند و باید در رژیم غذایی افراد دیابتی با دقت محاسبه شوند.

برچسب‌ها: