شناسهٔ خبر: 75423916 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

مصرف تره برای افراد مبتلا به دیابت ممنوع نیست/ مصرف همه میوه ها قندخون را افزایش می دهد

برنا - گروه اجتماعی؛ دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت به برخی باورهای نادرست تغذیه‌ای در خصوص مصرف برخی از سبزیجات برای بیماران دیابتی پاسخ داد. برنا - گروه اجتماعی؛ دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت به برخی باورهای نادرست تغذیه‌ای در خصوص مصرف برخی از سبزیجات برای بیماران دیابتی پاسخ داد.

صاحب‌خبر -

 دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت به باورهای نادرست تغذیه ای در زمینه دیابت پاسخ داد.

 براساس گزارش وبدا، این پاسخ به شرح زیر است:

تره یکی از سبزیجات مفید با میزان کم کربوهیدرات است (هر واحد معادل ۵ گرم کربوهیدرات)، که نه تنها برای افراد مبتلا به دیابت مضر نیست، بلکه با دارا بودن املاح، ویتامین‌ها و خواص آنتی‌اکسیدانی، می‌تواند در تأمین بخشی از نیازهای تغذیه‌ای این افراد مؤثر باشد.

بر خلاف تصور رایج، ترش بودن طعم میوه یا شکلات به معنای نبود قند در آن نیست. همه میوه‌ها، چه ترش و چه شیرین حاوی کربوهیدرات هستند و مصرف آن‌ها قند خون را افزایش می‌دهد (هر واحد میوه حدود ۱۵ گرم کربوهیدرات دارد). شکلات‌ها و آبنبات‌های ترش نیز دارای قندهای ساده‌اند و باید در رژیم غذایی افراد دیابتی با دقت محاسبه شوند.

 انتهای پیام/ 

برچسب‌ها: