شناسهٔ خبر: 75413183 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

مشکل بزرگی که سری آیفون ۱۷ تا چند ماه دیگر با آن مواجه خواهد شد

سری آیفون ۱۷ علی‌رغم طراحی بحث‌برانگیز آیفون ۱۷ پرو، فروش بسیار خوبی دارد؛ مشتریان مشتاق نوع جدیدی از آیفون بوده‌اند و اپل امسال آن را عرضه کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شکست هوش مصنوعی Apple Intelligence شاید به این معنی باشد که آیفون در شرف مواجه با یک مشکل است و این اتفاق زودتر از آنچه فکر می‌کنید، رخ خواهد داد.

هوش مصنوعی شاید به اولویت بزرگ‌تری برای مشتریان تبدیل شود

مارک گورمن، از فعالان صنعت گوشی در خبرنامه خود مدعی شده اگرچه هوش مصنوعی هنوز اولویت اصلی مصرف‌کنندگان امروزی نیست، اما این وضعیت ممکن است در عرض چند ماه تغییر کند. قابلیت‌های فعلی هوش مصنوعی در گوشی‌های هوشمند می‌توانند بسیار کاربردی و در عین حال آزاردهنده باشند، اما همیشه با سرعتی باورنکردنی در حال پیشرفت هستند. چند ماه دیگر، هوش مصنوعی در گوشی‌ها ممکن است نقش بسیار بزرگ‌تری در تاثیرگذاری بر تصمیمات مردم درباره خرید گوشی‌شان داشته باشد.

هوش مصنوعی اپل هنوز سال‌ها از رقبای خود عقب‌تر است

گوگل جمینای که از گوشی‌های سامسونگ مدل سری گلکسی S25 نیز پشتیبانی می‌کند، در حال پیشرفت است اما هوش مصنوعی Apple Intelligence در حال دست و پا زدن است. این شرکت با سرعت شگفت‌آوری در حال از دست دادن محققان و سرپرستان پروژه هوش مصنوعی خود است و آیفون هنوز نمی‌تواند وظایف مبتنی‌بر هوش مصنوعی را به خوبی گوشی‌های گلکسی یا سری پیکسل ۱۰ انجام دهد. اگر ادعای گورمن درست باشد و هوش مصنوعی نقش بسیار بزرگ‌تری در کمک به مردم برای تصمیم‌گیری درباره انتخاب گوشی‌شان ایفا کند، در آن زمان آیفون ۱۷، آیفون ۱۸ و گوشی‌های آینده اپل با مشکل بزرگی مواجه خواهند شد.

آیفون ۱۷ در عمر باتری از رقبای سامسونگ و گوگل عقب ماند

با اینکه وضعیت این مشکل روی کاغذ وخیم به نظر می‌رسد، بعید است که این اتفاق رخ دهد. هوش مصنوعی فناوری جالبی به شمار می‌رود، اما نویسنده وب‌سایت PhoneArena باور دارد چند سال طول خواهد کشید تا به نقطه‌ای که گورمن فاصله آن را چند ماه توصیف کرده است، برسیم. آیفون ۱۷ به خوبی فروش می‌رود و احتمالا آیفون ۱۸ نیز وضعیت مشابهی خواهد داشت.

اپل تصمیم دارد فیس‌آیدی را به زیر نمایشگر این گوشی منتقل کند که یک عامل فروش بسیار خوب خواهد بود. سپس با عرضه آیفون پرو در بیستمین سالگرد این گوشی که هیچ بریدگی روی نمایشگر نخواهد داشت، مصرف‌کنندگان واقعا هیچ اهمیتی به هوش مصنوعی Apple Intelligence نخواهند داد. البته امید است که تا آن زمان اپل پیشرفت خوبی در حوزه هوش مصنوعی داشته باشد.