شناسهٔ خبر: 75397537 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

آموزش آشپزی / طرز تهیه سوپ اسفناج؛ مقوی و خوشمزه

سوپ اسفناج نوعی سوپ بسیار خوشمزه، خوشرنگ و مقوی است که دستور پخت آسانی دارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ سوپ اسفناج نوعی سوپ بسیار خوشمزه، خوشرنگ و مقوی است که دستور پخت آسانی دارد. سوپ یکی از محبوب‌ترین پیش‌غذاهای دنیاست که در بسیاری از رستوران‌ها به صورت پیش‌غذا و غذای اصلی در انواع و طعم‌های گوناگون سرو می‌شود. سوپ همچنین به دلیل داشتن سبزیجات، مرغ، حبوبات و مواد لبنی مثل شیر و خامه ارزش غذایی بالایی دارد و می‌تواند جایگزین مناسبی برای غذای اصلی به‌خصوص وعده شام باشد.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / طرز تهیه سوپ شیر متفاوت و خوشمزه مناسب پاییز

با فرا رسیدن فصل پاییز و سرد شدن تدریجی هوا می‌توانید تهیه سوپ را که غذایی گرم و دلچسب برای این فصل است، در برنامه غذایی خانواده قرار بدهید. سوپ اسفناج نوعی سوپ بسیار مقوی و خوشرنگ است که می‌توانید با روشی آسان آن را در منزل تهیه کنید. اگر دوست دارید این سوپ خاص و خوشمزه را برای اعضای خانواده تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه سوپ اسفناج همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه سوپ اسفناج
اسفناج: ۲۰۰ گرم
جو پرک: یک دوم پیمانه
پیاز متوسط: ۱ عدد
هویج متوسط: ۱ عدد
عصاره مرغ یا آب مرغ: ۲ لیوان
خامه صبحانه: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم

طرز تهیه سوپ اسفناج

آموزش آشپزی / طرز تهیه سوپ اسفناج؛ مقوی و خوشمزه

برای درست کردن این سوپ خوشمزه ابتدا جو پرک را که از قبل خیس داده‌اید همراه با پیاز و هویج رنده شده و کمی روغن داخل قابلمه بریزید و آب مرغ را به آن اضافه کنید.

قابلمه را روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا جو و سبزیجات کم کم بپزند.

در مرحله بعد اسفناج خرد شده را اضافه کنید و ۱۵ دقیقه زمان بدهید تا اسفناج بپزد و نرم شود.

حالا با گوشتکوب برقی مواد داخل قابلمه را بزنید تا کاملا میکس شود.

در آخر خامه صبحانه را همراه با کمی نمک و فلفل به سوپ اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود.

۱۰ دقیقه بعد سوپ اسفناج خوشمزه ما آماده سرو است، نوش جان.

منبع: فرارو

انتهای پیام/

برچسب‌ها: