به گزارش رکنا، طرز تهیه پیراشکی را آموزش داده ایم. این خمیر نسبت به خمیرهای دیگر بافت بسیار تردی دارد و مزه خوشمزه تری دارد، تخم مرغ و بیکینگ پودر ندارد و در ضمن نیاز به استراحت هم ندارد.
مواد لازم خمیر پیراشکی
ماست یک لیوان
آب یک لیوان
روغن مایع 6 ق غذاخوری
آرد سفید 2 لیوان
نمک یک ق چای خوری
طرز تهیه :
اول در ظرفی که گذاشتیم روی حرارت ماست و ۳ ق روغن و آب را ریخته، هم زده، از اطراف که ریز جوش زد، آرد و نمک را یک جا اضافه کرده، حرارت را کم کرده و مرتب هم می زنیم تا مواد به شکل خمیر درآمده و از ظرف جدا شود.
بعد کنار گذاشته، از داغی که افتاد با ۳ قاشق دیگر روغن ورز می دهیم تا خمیر صاف و لطیفی به دست آید.
ازخمیر چانه های ۵۰ گرمی درست کرده که این وزن بستگی به سلیقه ی شما دارد ومیتواند کوچکتر یا بزرگتر هم درنظر گرفته شود.
هر چانه راروی میز کاربا وردنه نازک باز کرده ومواد گوستی وسط آن گذاشته ودر روغن داغ سرخ می کنیم.
مواد گوشتی وسط پیراشکی به دلخواه است و می توان مقداری پنیر پیتزا را نیز به مواد اضافه کرد.
این خمیر را می توان برای یک ماه در فریزر نگه داشت.