شناسهٔ خبر: 75289230 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

تولید بیش از ۲۰ هزار تن گوشت قرمز و ۷۵ هزار تن شیر در خراسان شمالی

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: سالانه ۲۰ هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز و ۷۵ هزار تن شیر در این استان تولید می‌شود و از این لحاظ موفق به کسب رتبه دهم تولید گوشت قرمز در کشور شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش قدس، مهدی شکاری دراین خصوص اظهار کرد: خراسان شمالی با تکیه بر ظرفیت‌های تولید گوشت قرمز، شیر و پرورش اسب اصیل ترکمن یکی از مناطق مهم دامپروری کشور است.

وی با اشاره به جایگاه دهم استان در تولید گوشت قرمز و شیر افزود: استان دارای ظرفیت‌های ویژه در پرورش دام سبک، سنگین، شتر و به ویژه اسب اصیل ترکمن است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی تصریح کرد: این استان با داشتن بیش از ۲ میلیون و ۲۰۲ هزار رأس دام سبک و ۵۹ هزار و ۴۳۷ رأس دام سنگین، سالانه ۲۰ هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز تولید می‌کند که نقش مهمی در تأمین پروتئین کشور دارد.

شکاری همچنین گفت: سالانه ۷۵ هزار تن شیر نیز در دامداری‌های استان تولید و روانه بازار می‌شود.

رتبه دوم پرورش اسب ترکمن

وی با اشاره به ظرفیت‌های خاص استان در پرورش شتر و اسب ادامه داد: خراسان شمالی با داشتن ۲ هزار و ۶۱۱ راس شتر، جایگاه ویژه‌ای در پرورش این دام دارد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی بیان کرد: همچنین استان با دارا بودن هزار و ۷۱۲ راس اسب اصیل ترکمن، رتبه دوم کشور را در پرورش این نژاد به خود اختصاص داده است.

وی پرورش این نژاد را یکی از مزیت‌های برجسته استان دانست و بر ضرورت حمایت از پرورش‌دهندگان آن تاکید کرد.

شکاری از برنامه‌های این سازمان برای توسعه زیرساخت‌های دامپروری و افزایش بهره‌وری در این بخش خبر داد و گفت: استان خراسان شمالی در تامین بخشی از نیازهای پروتئینی کشور جایگاه مهمی دارد و توسعه و حمایت از صنعت دامپروری در این منطقه باید با تلاش مضاعف دنبال شود.

وی افزود: سه هزار و ۸۰۰ واحد پرواربندی گوساله و بره در استان وجود دارد که ۸۲ درصد از آن فعال است.