شناسهٔ خبر: 74568703 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

چهارمحال و بختیاری؛ میزبان رویداد ملی تا ثریا با محوریت صنعت گلخانه‌ای

معاون توسعه و فناوری یک هلدینگ زیرمجموعه بنیاد تعاون بسیج با بیان این‌که چهارمحال و بختیاری در حوزه صنعت گلخانه‌ای به‌ عنوان میزبان سلسله رویدادهای تا ثریا انتخاب شده است، گفت: این رویداد اول مهر در این استان برگزار می‌شود.

صاحب‌خبر -

پیام نائینی امروز چهارشنبه پنجم شهریور در جلسه هماهنگی رویداد ملی تا ثریا به میزبانی چهارمحال و بختیاری با محوریت کشاورزی و صنعت گلخانه‌ای با اشاره به نگاه ملی و رویکرد هم‌افزایی بین دستگاه‌های اجرایی مختلف استانی، شرکت‌های دانش‌بنیان، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و ارائه مدل‌های مختلف سرمایه‌گذاری جهت توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در برگزاری این رویداد، اظهار کرد: این استان تنها میزبان برگزاری این رویداد است.

معاون توسعه و فناوری هلدینگ پیشگامان ذیل بنیاد تعاون بسیج با تاکید بر پویایی اقتصاد دانش‌بنیان، گفت: باید ظرفیت‌ها از پایتخت و سایر استان‌ها به استان‌های دیگر وارد شود، در رویداد تا ثریا به دنبال رشد و شکوفایی استعدادها در استان‌های کشور هستیم.

وی با بیان اینکه چهارمحال و بختیاری در حوزه صنعت گلخانه‌ای به‌عنوان میزبان سلسله رویدادهای تا ثریا انتخاب شده است، توضیح داد: این رویداد اول مهر در این استان برگزار می‌شود، با نگاه ملی، مسائل این استان در حوزه کشاورزی و گلخانه را نیز مدنظر داریم.

نائینی افزود: گلخانه‌داران، فناوران و سرمایه‌گذاران سراسر کشور در حوزه صنعت گلخانه و کشاورزی در این رویداد حاضر هستند، سعی خواهیم کرد مدل‌های مختلف سرمایه‌گذاری در حوزه فناورانه را ارائه دهیم، احصای نیازهای فناورانه نیز در دستور کار است، گرچه رویداد نهایی انتهای بهمن‌ برگزار خواهد شد.

وی در خصوص تاثیر رویداد تاثریا برای تولید محصولات کشاورزی سالم، یادآور شد: سعی خواهیم کرد فناورانی که می‌توانند به تنظیم تولید یک محصول ارگانیک و تنظیم سلامت محصولات غذایی کمک کنند را به این رویداد دعوت کنیم تا مدل‌های خود را که به نتیجه رسیده‌اند، معرفی کنند، عموماً کشاورزان نیز به تولید محصولات ارگانیک و سالم علاقه‌مند هستند.

همچنین زهرا زمانی، معاون مرکز کارآفرینی دانشگاه شریف با اشاره به اینکه برنامه‌ریزی برای برگزاری رویداد تا ثریا در ۸ استان کشور انجام شده است، اظهار کرد: در چهارمحال و بختیاری محوریت این رویداد صنعت گلخانه‌ای و کشاورزی است.

وی با اشاره به ظرفیت چهارمحال و بختیاری در حوزه صنعت گلخانه و تولیدات کشاورزی مانند بادام و آبزیان، توضیح داد: فعالان این حوزه با چالش‌هایی در حوزه بسته‌بندی، سورتینگ، صادرات و ... مواجه هستند، بنابراین در حوزه کسب و کارهای این حوزه‌ها در رویداد تا ثریا ورود خواهیم داشت، کسب و کارهای این حوزه که دارای محصول و خدمات نوآورانه هستند، می‌توانند پای کار بیایند و در این حوزه سرمایه‌گذاری کنند.

زمانی با اشاره به اینکه رویدادهای تا ثریا در ۸ استان کشور ظرف مدت ۶ ماه برگزار خواهد شد، گفت: فراخوان ارسال طرح‌ها انجام شده است و اکنون در مرحله داوری طرح‌ها هستیم، پس از تائید طرح تا بازه زمانی سه ماهه از کسب و کارها پشتیبانی انجام می‌دهیم.

انتهای پیام