شناسهٔ خبر: 74573722 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

چهارمحال و بختیاری میزبان رویداد فناورانه «تاثریا» شد

شهرکرد- ایرنا- معاون توسعه و فناوری هلدینگ پیشگامان از زیرمجموعه‌های بنیاد تعاون سپاه پاسداران گفت: چهارمحال و بختیاری به عنوان میزبان رویداد ملی «تاثریا» در بخش گلخانه و کشاورزی با رویکرد فناورانه انتخاب شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، پیام نایینی روز چهارشنبه در نشست هماهنگی برگزاری رویداد ملی «تاثریا» به میزبانی شهرکرد اظهار داشت: این رویداد علمی و فناورانه با نگاه ملی در راستای هم‌افزایی بین ظرفیت‌های استانی، شرکت‌های دانش‌بنیان، معاونت علمی رییس‌جمهور و مدل‌های سرمایه‌گذاری با هدف توسعه اقتصاد دانش‌بنیان برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: هرچه اقتصاد دانش‌بنیان پویاتر عمل کند و ظرفیت‌های متنوع استان‌ها به ویژه پایتخت به سایر استان‌ها منتقل شود ، زمینه برای رشد و شکوفایی در سطوح محلی، منطقه‌ای و ملی فراهم تر می‌شود.

معاون توسعه و فناوری هلدینگ پیشگامان از زیرمجموعه‌های بنیاد تعاون سپاه پاسداران با اشاره به انتخاب استان چهارمحال و بختیاری به عنوان میزبان رویداد ملی «تاثریا» در بخش فناوری گلخانه و کشاورزی، تصریح کرد: این جشنواره یکم مهر ماه با حضور فناوران این بخش از استان‌های مختلف برگزار می‌شود.

نایینی افزود: تلاش کرده‌ایم که در سلسله رویدادهای تاثریا که هشت رویداد به میزبانی هشت استان است موضوعات استانی با نگاه ملی بررسی شود و در این دوره نیز فناوران و گلخانه‌داران از استان‌های مختلف کشور دور هم جمع می‌شوند و به بررسی موضوعات این بخش، نیازها، چالش‌ها و راهکارها می‌پردازند.

وی یادآور شد: همچنین سعی می شود در قالب این رویدادها مدل‌های سرمایه‌گذاری در حوزه فناوری ارائه شود.

معاون توسعه و فناوری هلدینگ پیشگامان از زیرمجموعه‌های بنیاد تعاون سپاه پاسداران افزود: پس از اینکه نیازهای موجود در بخش‌های مختلف پیش‌بینی شده در این رویداد احصا و بررسی شد، آیین نهایی هشت رویداد این برنامه در انتهای بهمن ماه در تهران برگزار و نتایج آن اعلام می‌شود.

نایینی، کمک به تولید با بهره‌گیری از حوزه فناوری را از دیگر هدف‌های رویداد فناورانه تاثریا عنوان کرد و گفت: تلاش ما این است که فناوران، مدل‌های تولید محصولات سالم و ارگانیک را ارائه و کشاورزان و گلخانه‌داران از این ظرفیت استفاده کنند.

به گزارش ایرنا، در حال حاضر ۲۵۹ گلخانه فعال در استان چهارمحال و بختیاری وجود دارد .