شناسهٔ خبر: 73474582 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

کمیسیون حقوق بشر OIC حمله اسرائیل به ایران را محکوم کرد

کمیسیون مستقل حقوق بشر سازمان همکاری اسلامی در بیانیه‌ای حمله رژیم اسرائیل به ایران را به شدت محکوم کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم،کمیسیون مستقل دائمی حقوق بشر سازمان همکاری اسلامی (IPHRC) حمله بی دلیل و غیرقانونی رژیم صهیونیستی به جمهوری اسلامی ایران را که غیرنظامیان از جمله زنان و کودکان را هدف قرار داده و آشکارا ناقض حقوق بین‌الملل است، به شدت محکوم می‌کند و خواستار مداخله فوری جامعه بین‌المللی برای پایان دادن به تجاوزات مستمر اسرائیل است. 

متن این بیانیه به شرح زیر است:

کمیسیون مستقل دائمی حقوق بشر سازمان همکاری اسلامی به شدت تجاوز نظامی بی دلیل و غیرقانونی رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران را محکوم می‌کند؛ تجاوزی که بنا بر گزارش‌ها تاکنون منجر به جان باختن تراژیک بیش از 200 غیرنظامی، از جمله زنان و کودکان شده است. این کمیسیون ضمن ابراز عمیق‌ترین همدردی خود با مردم ایران، مراتب همبستگی صمیمانه خود را با خانواده‌های قربانیان که متحمل رنج و فقدانی جبران‌ناپذیر شده‌اند، اعلام می‌دارد. 
 
کمیسیون بر حرمت جان غیرنظامیان تأکید می‌ورزد و ماهیت کور و بی‌ملاحظه حمله نظامی اسرائیل را که جان انسان‌های بی‌گناه را به خطر انداخته است، قویاً محکوم می‌کند. اقدامات تجاوزکارانه مستمر اسرائیل که مناطق مسکونی و زیرساخت‌های غیرنظامی را هدف قرار داده، نقض آشکار حقوق بین‌الملل بشردوستانه، به‌ویژه حق بنیادین حیات به شمار می‌رود. هدف قرار دادن جمعیت و تأسیسات غیرنظامی نه تنها اصول تفکیک و تناسب در حقوق بین‌الملل بشردوستانه را نقض می‌کند، بلکه نشان‌دهنده بی‌توجهی نظام‌مند به هنجارهای حاکم بر شیوه‌های مخاصمه است. این تجاوزات، نقض فاحش مواد 48، 51 و 52 پروتکل الحاقی اول کنوانسیون‌های ژنو تلقی می‌شود که حمله به غیرنظامیان و اهداف غیرنظامی را صراحتاً ممنوع کرده‌اند.
 
کمیسیون، در حالی‌که بر حق مردم ایران نسبت به حیات، کرامت و امنیت تأکید دارد، از سازمان ملل متحد، سازمان همکاری اسلامی و جامعه بین‌المللی می‌خواهد که با قاطعیت وارد عمل شده، از تشدید بیشتر درگیری جلوگیری کرده، به تجاوزات اسرائیل پایان دهند و این قدرت متجاوز را بابت نقض‌های گسترده حقوق بین‌الملل به‌طور کامل پاسخگو سازند.

انتهای پیام/