شناسهٔ خبر: 71486321 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: شیرازه | لینک خبر

رئیس سازمان بسیج حقوق‌دانان فارس خبر داد:

راه‌اندازی مجله علمی اینترنتی «کد قانونی»

رئیس سازمان بسیج حقوق‌دانان فارس از راه‌اندازی مجله علمی اینترنتی «کد قانونی» در حوزه حقوق و هوش مصنوعی خبر داد.

صاحب‌خبر -

راه‌اندازی مجله علمی اینترنتی «کد قانونی»

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، بعد از تأسیس نخستین دانشگاه مجازی «حقوق و هوش مصنوعی پژوهش‌محور» در سازمان بسیج حقوقدانان استان فارس در آبان‌ماه، روح‌الله مهبودی رئیس این سازمان با اشاره به ظرفیت گسترده حوزه حقوق و هوش مصنوعی و تجربه موفق ارسال مقالات به اولین رویداد حقوق و هوش مصنوعی، از تأسیس مجله علمی اینترنتی «کد قانونی» خبر داد.

وی در این خصوص اظهار کرد: با توجه به روند برگزاری اولین رویداد حقوق و هوش مصنوعی و داوری مقالات ارسال‌شده، به این نتیجه رسیدیم که ایجاد یک بستر دائمی برای انتشار مقالات و پژوهش‌های این حوزه ضروری است.

رئیس سازمان بسیج حقوق‌دانان فارس ادامه داد: بر همین اساس، تصمیم گرفته شد که مجله‌ای علمی با عنوان «کد قانونی» تأسیس شود که فقط به بررسی ابعاد حقوقی هوش مصنوعی پردازد.

روح‌الله مهبودی توضیح داد: این مجله به‌عنوان یک سالنامه علمی منتشر خواهد شد و در اولین شماره خود، تمامی مقالات پذیرفته‌شده در اولین رویداد حقوق و هوش مصنوعی را به چاپ خواهد رساند.

وی گفت: پس از انتشار این شماره، پژوهشگران می‌توانند در طول سال مقالات خود را صرفاً در زمینه حقوق و هوش مصنوعی برای بررسی و انتشار در شماره‌های بعدی ارسال کنند.

رئیس سازمان بسیج حقوق‌دانان فارس در خصوص تاریخ انتشار مجله «کد قانونی» بیان کرد: اولین شماره این مجله را در تاریخ ۱۴ فروردین ۱۴۰۴ منتشر خواهد شد.

مهبودی افزود: دکتر «مرتضی رجاقمی»، صاحب‌نظر و پژوهشگر برتر در زمینه حقوق و هوش مصنوعی، طراح و سردبیر این مجله است.

وی با تأکید بر اهمیت تنوع موضوعات در حوزه حقوق و هوش مصنوعی ابراز امیدواری کرد که با راه‌اندازی مجله علمی «کد قانونی»، به تبادل نظر و گسترش دانش در این زمینه کمک شایانی صورت گیرد.

رئیس سازمان بسیج حقوق‌دانان فارس افزود: «این مجله به‌عنوان پلتفرمی برای انتشار مقالات، بررسی‌های تطبیقی و مطالعات موردی در زمینه‌های مختلفی همچون حقوق نرم‌افزار، مسئولیت‌های قانونی ناشی از هوش مصنوعی و چالش‌های اخلاقی مرتبط با این فناوری به فعالیت خود ادامه خواهد داد.»

در پایان مهبودی گفت: پژوهشگران و اساتید علاقه‌مند به حقوق و هوش مصنوعی می‌توانند مقالات خود را از طریق سایت(http://aijfo.ir) ارسال کنند.