به گزارش ایرنا، مهدی زندیهوکیلی روز پنجشنبه در نشست شورای برنامهریزی و توسعه استان مرکزی در اراک، افزود: انتقال این صنوف مصوبه هیات وزیران را دارد و باید انجام شود.
وی بیان کرد: طی سالهای گذشته اقداماتی در خصوص انتقال صنوف مزاحم بویژه در بخش خودرویی صورت گرفته اما باید این مهم به صورت کامل اجرا شود.
استاندار مرکزی ادامه داد: در بخش صنوف مزاحم غیرخودرویی، انتقال سنگفروشیها و سنگبری و آهنآلات در اولویت قرار دارند.
زندیهوکیلی گفت: واحدهای صنفی مزاحمی که به شهرکهای در نظر گرفته شده منتقل نشوند، باید پروانه کاری آنها باطل شود.
وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: دستگاههای اجرایی باید در واحد برنامهریزی دستگاه خود، مطالب مرتبط با برنامه هفتم را به دقت مطالعه کنند.
استاندار مرکزی افزود: ظرفیتهای خوبی در برنامه هفتم توسعه دیده شده و دستگاهها باید برنامه ملی خود را دریافت تا تلفیقی صورت گیرد و در راستای آن یک برنامه استانی نیز تدوین شود.
زندیهوکیلی اظهار کرد: یک سال از برنامه هفتم سپری شده و نباید فرصتها را به راحتی از دست دهیم.
وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: تولید پنج هزار مگاوات برق خورشیدی در سه سال آتی و تا قبل از دولت چهاردهم در استان مرکزی تدوین شده است.
استاندار مرکزی افزود: در این راستا همه بخشها باید پای کار باشند تا برنامه هدفگذاری شده محقق شود.
زندیهوکیلی اظهار کرد: مهمترین برنامه توسعهای استان افزایش انرژی خورشیدی است و در این راستا عملکرد دستگاههای اجرایی با دقت رصد و یکی از ملاکها در ارزیابیها است.
وی تاکید کرد: استان مرکزی در زمینه انرژی خورشیدی پتانسیل بیشتری نسبت به سایر استانها دارد و باید از این ظرفیت نهایت بهرهگیری را کرد.
استاندار مرکزی افزود: استان باید برای بیشترین تولید انرژی خورشیدی در سطح کشور، بسیج شود و رسانهها نیز در این راستا باید اطلاعرسانی لازم را انجام دهند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی هم در ادامه این نشست گفت: هواشناسی استان هشداری در خصوص بارش باران و برف در نقاط مختلف این استان از امشب (پنجشنبه) صادر کرده است.
قدرتاله ابک افزود: مناطقی که در استان مرکزی احتمال سیبلاب وجود دارد باید تدابیر لازم توسط فرمانداران اندیشیده شود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان مرکزی گفت: توسعه اقتصاد دریا محور تنها با استانهای ساحلی رخ نمیدهد و سایر استانها نیز در این راستا نقش موثری دارند.
نوربخش عسکری افزود: استان مرکزی پتانسیل و ظرفیتهای خوبی در مسیر توسعه اقتصاد دریا محور دارد که باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
وی بیان کرد: در راستای توسعه و ارتقای نقش و جایگاه بخش معدن و صنایع معدنی در توسعه کشور باید بیش از پیش گام برداشت.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی هم در این نشست گفت: ناترازی برق در سال ۱۴۰۰ به پنج هزار مگاوات، در سال ۱۴۰۱ به هشت هزار مگاوات، در سال ۱۴۰۲ به ۱۳ هزار مگاوات و در تابستان امسال به ۱۸ هزار مگاوات رسید.
محمود محمودی افزود: تمام سعی بر این است که کمترین خاموشی برای مشترکان اعمال شود اما شرایط ناترازی وجود دارد.
وی بیان کرد: هدفگذاری توسعه و احداث انرژی خورشیدی در استان مرکزی برای سه سال آتی در نظر گرفته شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی ادامه داد: تولید ۵۰۰ مگاوات برق خورشیدی در سال ۱۴۰۴، یکهزار و ۸۰۰ مگاوات در سال ۱۴۰۵ و ۲ هزار و ۷۰۰ مگاوات در سال ۱۴۰۶ هدفگذاری شده است.
محمودی اظهار کرد: تاکنون یکهزار و ۱۰۰ کیلووات انرژی خورشیدی در ادارات استان مرکزی ایجاد شده و تا چهار سال آتی نیز باید هفت هزار و ۲۸۵ کیلووات دیگر در ادارات نصب شود.
استان مرکزی با ۱۲ شهرستان دارای بیش از یک میلیون و ۴۸۰ هزار نفر جمعیت است.