به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، مهدی زندیه وکیلی پیش از ظهر امروز در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان مرکزی اظهار داشت: تولید پنجهزار مگاوات انرژی تجدید پذیر طی سه سال در استان مرکزی هدفگذاری شده است که امکان دارد به جهت حجم بالا 80 درصد این برنامه محقق شود، طرح توسعه انرژیهای تجدیدپذیر به هفت برنامه مختلف تفکیک شدهاست که همه بخشهای مختلف باید پای کار باشند و در این بخشنامه فرمانداریها و دستگاههای اجرایی ارزیابی میکنیم
وی افزود: مهمترین برنامه توسعهای استان در این دوره توسعه انرژیهای تجدیدپذیر است و بخش عمده ارزیابی عملکرد فرمانداریها و دستگاههای اجرایی در حوزه توسعه انرژیهای خورشیدی است، توسعه انرژیهای تجدیدپذیر خط قرمز استان است و حتی در این حوزه همه دستگاهها حتی آموزش و پرورش موثر است وهسروندان میتوانند در اجرای این طرح کمک کنند، چراکه ما مقید هستیم خود را به هدفگذاری برسانیم.
تاکنون 1100 کیلووات انرژی تجدیدپذیر در ادارات تولید شده است
استاندار مرکزی تصریح کرد: تاکنون 1100 کیلووات انرژی تجدیدپذیر در ادارات تولید شده اما برنامه ما رسیده به هفت هزار کیلوولت است، تولید 5 درصد انرژی خورشیدی یک حداقلی است که دیده شده و اگر دستگاههای اجرایی توان بیشتری برای تولید انرژی خورشیدی دارند باید به کار گیرند، لازم است برنامه دستگاههای اجرایی برای تولید انرژی خورشیدی تا روز یکشنبه ابلاغ شود.
زندیه وکیلی عنوان کرد: استان مرکزی پتانسیل بالایی در حوزه انرژی خورشیدی دارد، این استان ظرفیت 5 هزار مگاوات اتصال به شبکه برق را دارد در حالی که سایر استانها از چنین ظرفیتی برخوردار نیستند، بنابراین یک پدیده ملی و استانی برعهده ما بالا است چراکه هیچ استانی بهره برداری پنل خورشیدی بالایی مانند استان مرکزی ندارد و ظرفیت زمین برای تولید انرژی خورشیدی در این استان بالا است.
وی ادامه داد: مجموعه استان مرکزی باید برای تولید بیشترین انرژی خورشیدی بسیج شوند و رسانهها برای کمک به این موضوع پای کار باشند، برنامه ریزی ما براین است که با همکاری نمایندگان مجلس، مدیران دستگاههای اجرایی و مردم گام بزرگی در حوزه توسعه انرژیهای تجدیدپذیر و خورشیدی برداریم.
انتقال صنوف مزاحم و آلاینده به خارج از شهر از مصوبات طرح جامع کاهش آلودگی هوای اراک است
استاندار مرکزی در ارتباط با انتقال صنوف آلاینده و مزاحم به خارج از شهر افزود: یکیاز مصوبات طرح جامع کاهش آلودگی هوای شهر اراک انتقال صنوف مزاحم و آلاینده به خارج از شهر است، سالهای گذشته اقداماتی در خصوص انتقال صنوف مزاحم و آلاینده انجام شده و باید این صنایع به خارج از شهر انتقال پیدا کنند.
زندیه وکیلی تصریح کرد: انتقال صنوف مزاحم و آلاینده خودرویی و غیر خودرویی مورد تایید شورای برنامه ریزی استان و مصوبه هیات وزیران است، نوع فعالیتهایی که همراه با سرو صدا و ریزگزد باشد جزو صنوف مزاحم محسوب میشود که در حوزه صنوف آلاینده غیر خودرویی انتقال صنایعی مانند آهن آلات و سنگبریها در اولویت قرار دارد، اگر آهن فروشیها نسبت به انتقال صنوف خود اقدام نکنند به طور حتم پروانه فعالیت آنها را ابطال میکنیم.
مدیران دستگاههای اجرایی باید مطالب مرتبط با برنامه هفتم را مطالعه کنند
وی ادامه داد: قانون بهره وری اراضی کشاورزی از زمانی که تصویب شد اراضی کشاورزی صرفا به صورت اجازه به بهره بردار واگذار میشود، تنها استثنای قانون بهرهوری اراضی نیز دریافت مجوز از شرکت شهرکها هستند و اگر اکنون صنوف از شرکت شهرکها مجوز دریافت کنند میتواند بعد از اجرای طرح سند را دریافت کنند.
استاندار مرکزی با اشاره به سند برنامه هفتم توسعه خاطرنشان کرد: مباحث برنامه هفتم توسعه برای ما الزام است و مدیران دستگاههای اجرایی باید مطالب مرتبط با برنامه هفتم را مطالعه کنند و در استان یک سند تلفیقی برای برنامه هفتم توسعه داشته باشیم. ظرفیتهای خوبی در برنامه هفتم توسعه دیده شده است، یک سال از دست رفته نباید باقی فرصتها را از دست بدهیم، بنابراین با دقت باید احکام برنامه هفتم دنبال شود.
انتهای پیام/711/
∎