شناسهٔ خبر: 71447480 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: انتخاب | لینک خبر

آیا شبکه‌های اجتماعی در مرگ بازیگر ۲۴ ساله کره‌ای مقصرند؟

درگذشت «کیم سه رون»، هنرپیشه مطرح فیلم و سریال‌های کره‌ای در سن ۲۴ سالگی موجی از اندوه و انتقاد از نحوه برخورد جامعه و رسانه‌های کره جنوبی با سلبریتی‌ها برانگیخت. منتقدان نحوه برخورد جامعه و رسانه‌های کره جنوبی با سلبریتی‌ها بر این نظرند که شبکه‌های اجتماعی در این کشور می‌توانند به ایجاد محیطی برای آزار و اذیت افراد مشهور کمک کنند.

صاحب‌خبر -
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
درگذشت «کیم سه رون»، هنرپیشه مطرح فیلم و سریال‌های کره‌ای در سن ۲۴ سالگی موجی از اندوه و انتقاد از نحوه برخورد جامعه و رسانه‌های کره جنوبی با سلبریتی‌ها برانگیخت.
 
منتقدان نحوه برخورد جامعه و رسانه‌های کره جنوبی با سلبریتی‌ها بر این نظرند که شبکه‌های اجتماعی در این کشور می‌توانند به ایجاد محیطی برای آزار و اذیت افراد مشهور کمک کنند.
 
جسد کیم که کار بازیگری خود را در ۹ سالگی آغاز کرد، روز یک‌شنبه گذشته توسط یکی از دوستان او در خانه‌اش در سئول پیدا شد.
 
پلیس کره جنوبی اعلام کرده که نشانه‌ای از جنایت یا دخالت فرد دیگری در مرگ این بازیگر پیدا نشده است. بنا به اعلام پلیس این کشور، کیم یادداشتی از خود به جا نگذاشته است.
 
کیم که زمانی یکی از درخشان‌ترین ستاره‌های سینما و تلویزیون کره جنوبی بود، پس از یک تصادف رانندگی در حالت مستی در سال ۲۰۲۲، برای پیدا کردن کار با مشکلاتی مواجه بود.
 
کاربران شبکه‌های اجتماعی در کره جنوبی به‌شدت از سلبریتی‌ها و به‌ویژه سلبریتی‌های زن که خطایی را مرتکب می‌شوند انتقاد می‌کنند. این گروه از کاربران شبکه‌های اجتماعی پس از تصادف کیم با انتشار اخبار منفی درباره‌ او تلاش کردند تا با استفاده از جو منفی ایجاد شده علیه این بازیگر، تعداد بازدیدهای پست‌های خود را افزایش دهند.
 
روزنامه‌ها و وب‌سایت‌ها هر زمان که کیم در یک مجلس مهمانی شرکت می‌کرد یا از کمی پیشنهادهای کاری و نظرات تندی که علیه او در شبکه‌های اجتماعی مطرح می‌شد، شکایت می‌کرد، این بازیگر را مورد انتقاد قرار می‌دادند. در سال گذشته میلادی، او حتی به‌دلیل لبخند زدن هنگام فیلم‌برداری یک فیلم مورد انتقاد قرار گرفت.
 
پس از درگذشت کیم، چندین روزنامه مشهور کره جنوبی در یادداشت‌ها و گزارش‌های خود به‌شدت از مطالب منفی و زهرآلودی که علیه این بازیگر در زمان حیاتش منتشر شده بود، انتقاد کردند.
 
نویسندگان برخی از این یادداشت‌ها با اشاره به مرگ‌های «سولی» و «گو هارا»، خوانندگان «کی-پاپ» در سال ۲۰۱۹ و همچنین مرگ «لی سون-کیون»، بازیگر در سال ۲۰۲۳، خواستار تغییر فرهنگ سختگیرانه و بی‌رحم نسبت به سلبریتی‌ها در کره جنوبی شدند.
 
روزنامه «هانکوک ایلبو» در گزارشی درباره مرگ کیم نوشت، رسانه‌های کره جنوبی بخشی از مشکل هستند، به‌گونه‌ای که برخی از آن‌ها حتی پس از مرگ کیم با تیترهای تحریک‌های تحریک‌آمیز که مسائل گذشته او اشاره می‌کرد، از این بازیگر برای جلب توجه استفاده کرده و می‌کنند.
 
ائتلاف شهروندان برای رسانه‌های دموکراتیک روز سه‌شنبه با انتقاد از رسانه‌ها اعلام کرد که آن‌ها بدون توجه به «گزارش‌های جنجالی و تحریک‌آمیز خود»، فقط شبکه‌های اجتماعی را مقصر می‌دانند.
 
کیم که در سال ۲۰۰۰ به دنیا آمده است با بازی در فیلم «مردی از ناکجاآباد» در سال ۲۰۱۰ به شهرت رسید.
 
منبع: یورونیوز
لینک کوتاه کپی لینک