شناسهٔ خبر: 71431907 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

اختتامیه جشنواره بین‌المللی شیخ طوسی در قم برگزار می‌شود

معاون پژوهشی پژوهشگاه بین‌المللی المصطفی گفت: آیین اختتامیه بیست و ششمین دوره جشنواره بین المللی پژوهشی شیخ طوسی، پنجشنبه دوم اسفندماه از ساعت ۹ تا ۱۲ در مدرسه عالی امام خمینی(ره) برگزار می‌شود. معاون پژوهشی پژوهشگاه بین‌المللی المصطفی گفت: آیین اختتامیه بیست و ششمین دوره جشنواره بین المللی پژوهشی شیخ طوسی، پنجشنبه دوم اسفندماه از ساعت ۹ تا ۱۲ در مدرسه عالی امام خمینی(ره) برگزار می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری برنا از قم، حجت الاسلام و المسلمین علی کاظمی روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران افزود: جشنواره شیخ طوسی بزرگترین رویداد پژوهشی در مجموعه بزرگ المصطفی است که امسال در ۲ بخش اصلی (مختص دانش آموختگان و کارکنان المصطفی) و بخش ویژه (شرکت آزاد برای همه) با موضوع "مردم سالاری دینی در گفتمان تمدنی انقلاب اسلامی" ترتیب خواهد یافت.

وی افزود: در بخش اصلی جشنواره در مجموع یک‌هزار و ۵۴۷ اثر در قالب‌های متنوع همچون کتاب، تحقیقات علمی و مقاله در حوزه‌های دانشی مختلف از نمایندگی‌های داخلی و ۷۹۴ اثر هم از نمایندگی‌های المصطفی در کشورهای مختلف جهان به دبیرخانه ارسال شد.

وی ادامه داد: در جریان برگزاری آیین اختتامیه جشنواره شیخ طوسی در قم از فعالیت‌های علمی گسترده آیت الله جعفر سبحانی از مراجع عظام تقلید که آثار وی در جامعه المصطفی همواره مورد توجه اساتید و دانش‌پژوهان بوده‌است، تقدیر به عمل خواهد آمد.

گفتنی است جامعه المصطفی العالمیه نهادی حوزوی و بزرگ‌ترین مرکز آموزش بین‌المللی تشیع است که در بیش از ۶۰ کشور جهان نمایندگی مستقل دارد.

این نهاد حوزوی، آموزش‌های خود را در رشته‌های آموزشی مختلف و ۶ حوزه دانشی فقه و اصول، قرآن و حدیث، حکمت و مطالعات ادیان، تاریخ و سیره، علوم انسانی اسلامی و ادبیات زبان‌ها و فرهنگ‌شناسی ارائه می‌دهد، دوره‌های اصلی جامعه المصطفی(ص)‌ به زبان‌های متنوع دنیا برگزار می‌شود.

انتهای پیام

برچسب‌ها: