شناسهٔ خبر: 71424240 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: اکونیوز | لینک خبر

ارسال بیش از ۷ هزار اثر به نهمین جشنواره سرو سیمین - اکونیوز

اقتصاد ایران: معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی کشور گفت: بیش از ۷ هزار اثر به دبیرخانه جشنواره سرو سیمین ۹ ارسال شده که ۱۹۸ اثر از ۶۰ هنرمند خارجی از ۲۰ کشور به دست ما رسیده است.

صاحب‌خبر -
- اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مریم جلالی معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی کشور امروز دوشنبه 29 بهمن در نشستی که در محل سالن فجر وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی  برگزار شد، بیان کرد: جشنواره یکی از حلقه‌های تامین ارزش و توسعه صنایع‌دستی است. در نمایشگاه بیشتر تمرکز و توجه روی تجارت و صادرات و فروش است اما در برگزاری جشنواره توجه ویژه به اصالت آثار است.

او ادامه داد: از میان آثار ارسالی به دبیرخانه جشنواره، 200 اثر انتخاب شده و در زمان برگزاری جشنواره سرو سیمین 9، نمایشگاه هدایای دیپلماتیک در سه سطح برگزار می‌شود. همچنین نمایشگاهی از 31 استان و بازارچه فروش صنایع‌دستی در محل کاخ‌موزه سعدآباد برگزار خواهد شد.

جلالی ادامه داد: مراسم افتتاحیه نهمین جشنواره سرو سیمین، 2 اسفند در کاخ‌موزه سعدآباد برگزار خواهد شد و اختتامیه جشنواره نیز 6 اسفند در برج میلاد برگزار می‌شود. ضمن این که حضور بعدی هنرمندان صنایع‌دستی در نمایشگاه قرآن است. این درحالی است در نوروز نیز برنامه‌های بسیار خوبی را در نظر گرفته‌ایم. تقارن نوروز و ماه مبارک رمضان نیز باعث شده تا برنامه‌های ویژه‌ای را برای این دو مناسبت تدارک ببینیم.

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی کشور به عید فطر اشاره کرد و افزود: در ایام تعطیلات عید فطر، 2 نمایشگاه خارجی از آثار هنرمندان صنایع‌دستی برگزار خواهد شد. این در حالی است که هم‌زمان با برگزاری جشنواره سرو سیمین، ارزیاب‌های یونسکو به‌منظور بررسی ثبت جهانی یزد به‌عنوان شهر جهانی زیورآلات به ایران سفر می‌کنند که ضمن بازدید از شهر یزد، در جشنواره شر سیمین 9 نیز حضور خواهند یافت.

او همچنین به برگزاری پویش 60*30 و ایجاد توقفگاه‌هایی در مبادی شهرها اشاره و تصریح کرد: به همین منظور از این فرصت برای معرفی صنایع‌دستی استفاده خواهیم کرد و نمایشگاه‌ها و غرفه‌های فروش صنایع‌دستی در این اماکن برگزار خواهد شد.

جلالی در پایان صحبت‌های خود خاطرنشان کرد: برنامه‌های بسیار خوبی به‌منظور حمایت از هنرمندان صنایع‌دستی در اسفندماه و نیز در سال 1404 تدارک دیده شده که امیدواریم مجموعه اقدامات انجام شده بتواند موجب توسعه و رونق صنایع‌دستی شود.

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی کشور همچنین به داوران جشنواره اشاره کرد و افزود: ما چهار داور خارجی داریم و همان‌گونه که اشاره شد از 20 کشور خارجی در این جشنواره آثار ارسال شده که تاجیکستان بیشترین آثار را ارسال کرده است.

انتهای پیام/

برچسب‌ها: