شناسهٔ خبر: 71409273 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

آیت‌الله مروی: اخلاص باید سرلوحه فعالیت‌های طلبگی باشد

تولیت آستان قدس رضوی گفت: یکی از مشکلات رایج در میان روحانیت این است که خود طلبه رشد علمی و معنوی می‌کند، اما خانواده‌اش همراه او رشد نمی‌کند. روحانیت باید یکپارچگی در رشد را در زندگی شخصی و خانوادگی دنبال کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، آیت‌الله «احمد مروی» تولیت آستان قدس رضوی در مراسم تلبس ۱۰۰ نفر از طلاب حوزه علمیه خراسان که در تالار ولایت حرم مطهر رضوی برگزار شد، با تبریک میلاد حضرت مهدی (عج)، بر اهمیت مسئولیت‌های خطیر طلاب در سربازی امام عصر (عج) تاکید کرد و این لباس مقدس را تاج افتخار سربازی حضرت خواند.

وی در ادامه با اشاره به جایگاه خاص و مسئولیت‌آور لباس روحانیت اظهار داشت: این لباس، نماد و مسئولیت سربازی امام زمان (عج) است و توجه و مراقبت از آن جز با عنایت حضرت ولی‌عصر (عج) ممکن نیست. شیخ بهایی در کتاب مفاتیح‌الجنان دعایی برای عمامه‌گذاری ذکر کرده است که نشان‌دهنده مسئولیت عظیمِ پوشیدن این لباس است.

تولیت آستان قدس رضوی تصریح کرد: لباس سربازی امام زمان (عج) تنها یک عنوان یا نماد نیست، بلکه پیام آن، تلاش برای جلب رضایت قلب مبارک امام عصر (عج) است. این مسیر به اخلاص و ارتباط مستمر با امام زمان (عج) نیاز دارد؛ بر همین اساس طلبه باید همیشه به امام زمان (عج) توسل کند.

آیت‌الله مروی اهمیت شناخت جایگاه حقیقی سربازی امام عصر (عج) را مورد تأکید قرار داد و گفت: ما اگر بخواهیم جایگاه خود را به عنوان طلبه درک کنیم، باید مولای خود را بشناسیم. کسی که ما از او سربازی می‌کنیم، در زیارت‌ها توصیف شده است به کسی که خداوند را شناخته است و مقام و عظمت او تنها با شناخت خداوند قابل درک است، و این مهم تنها از طریق ارتباط مستمر و عمیق با حضرت می‌توان این جایگاه را درک کرد.

وی تصریح کرد: بزرگان توصیه کرده‌اند که دعای آل یاسین با دقت و توجه خوانده شود و طلاب نباید این ارتباط معنوی را محدود به مناسبت‌های خاص کنند، بلکه باید در تمام لحظات زندگی خود توسل به حضرت را برقرار کنند. مگر می‌شود به در خانه کسی که نماد عطوفت و مهربانی الهی است، برویم و دست خالی بازگردیم؟

تولیت آستان قدس رضوی در ادامه با تاکید بر لزوم رشد معنوی خانواده طلاب، گفت: یکی از مشکلات رایج در میان روحانیت این است که خود طلبه رشد علمی و معنوی می‌کند، اما خانواده‌اش همراه او رشد نمی‌کند. روحانیت باید یکپارچگی در رشد را در زندگی شخصی و خانوادگی دنبال کند. خانواده طلبه باید در مسائل معنوی شریک شود و در کنار همسفر شدن، هم‌پای طلبه رشد کند. در غیر این صورت، این مسیر معنوی کامل نمی‌شود.

آیت‌الله مروی تاکید کرد: زمانی که طلبه جایگاه متعالی خود را درک کند، می‌تواند با همت بلند در مسیر هدایت و ارشاد مردم گام بردارد.

وی رمز موفقیت امام راحل را، اخلاص ایشان دانست و یادآور شد: سرمنشأ تمام موفقیت‌های امام خمینی (ره)، اخلاص بود. امام به آیه «إِن تَقُومُوا لِلَّهِ» باور کامل داشت و تمام حرکات و فعالیت‌های او برای خدا بود. این اخلاص، عامل اصلی تحول عظیمی شد که انقلاب اسلامی را به ثمر رساند، تحولی که هنوز برای ما ابعاد بسیاری از آن روشن نشده است.

تولیت آستان قدس رضوی بر لزوم توجه طلاب به ابعاد یک زندگی خالص دینی تاکید کرد و ابراز داشت: اخلاص باید سرلوحه تمامی فعالیت‌های طلبگی و اجتماعی باشد. موفقیت در سربازی امام زمان (عج) زمانی حاصل می‌شود که نیت خالص و عمل برای رضای خدا باشد.

آیت‌الله مروی با اشاره به لزوم حفظ شأن و منزلت لباس روحانیت خاطرنشان کرد: عمامه، تاج افتخار سربازی امام زمان (عج) است و دشمن تلاش دارد میان مردم و روحانیت فاصله ایجاد کند. اما ما باید با سربلندی این لباس را که نماد ارتباط با امام زمان (عج) است، بر سر داشته و پیام آن را منتقل کنیم.

وی لباس روحانیت را، تلنگری برای حفظ معنویت و دین‌مداری در جامعه عنوان کرد و عنوان داشت: طلاب باید همیشه با این لباس مقدس در میان مردم حضور یابند و توجه داشته باشند که این لباس، الهام‌بخش دیگران است و آنان را به یاد ارزش‌های دینی می‌اندازد. عزت و شرف این لباس را باید حفظ و همچون تاجی از آن حراست کرد، چراکه جان خود را برای حفظ این تاج می‌گذاریم و آن را از دست نمی‌دهیم.

انتهای پیام/