شناسهٔ خبر: 71469741 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

بررسی طرح توسعه شهرک صنعتی استهبان

طرح توسعه شهرک صنعتی استهبان با حضور مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس بررسی شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس در نشست با سرپرست فرمانداری استهبان گفت: با توجه به تکمیل ظرفیت واگذاری زمین در شهرک صنعتی استهبان برای پاسخگویی به تقاضای سرمایه‌گذاران، ضروری است فرآیند‌های اداری طرح توسعه این شهرک سرعت یابد.

سید مسعود عظیمی تاکید کرد: دستگاه های اجرایی باید موانع را برای عملیاتی شدن طرح توسعه این شهرک برطرف کنند تا هر چه سریع‌تر زمین های مورد نظر به شرکت شهرک‌های صنعتی فارس تحویل داده شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس، مساحت طرح توسعه این شهرستان را حدود ۱۸ هکتار اعلام کرد و گفت: حداقل ۱۵۰ هکتار دیگر از زمین های همجوار باید برای طرح توسعه تخصیص یابد تا پاسخگوی حجم بالای درخواست‌ها و تقاضای سرمایه‌گذاری صنعتی باشد.

او، کمبود ظرفیت برق برای واحد‌های صنعتی را یکی از مشکلات اصلی شهرک صنعتی استهبان دانست و گفت: در حال حاضر ۵ واحد صنعتی آماده بهره‌برداری به علت کمبود برق، دچار مشکل هستند که امید می رود بر اساس ماده ۵۴ قانون احکام دایمی دولت مبنی بر تامین زیرساخت‌ها تا ورودی شهرک‌های صنعتی، شرکت توزیع برق فارس هرچه سریع‌تر این مشکل را برطرف کند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس تاکید کرد: برای تأمین برق پایدار شهرک صنعتی استهبان، شرکت شهرک‌های صنعتی فارس آماده همکاری با فرمانداری شهرستان و سایر دستگاه‌های مربوطه ازجمله برق منطقه‌ای و شرکت توزیع برق فارس است.

عظیمی از آمادگی این شرکت برای ایجاد ناحیه جدید صنعتی در شهر ایج استهبان خبر داد و گفت: در بازدید از این منطقه و امکان‌سنجی زمین های موجود، مقرر شد مراحل ایجاد ناحیه صنعتی در زمین های مورد نظر، مشروط به گرفتن استعلام‌ها، در دستور کار قرار گیرد.

شهرک صنعتی استهبان با مساحت ۳۰ هکتار، تمامی زمین های صنعتی خود را به متقاضیان واگذار کرده و به علت تقاضای بالا، طرح توسعه‌ این شهرک به مساحت ۱۹ هکتار در دست بررسی است.

در حال حاضر، ۵۳ قرارداد سرمایه‌گذاری در شهرک صنعتی استهبان منعقد شده است. در این شهرک ۳۰ واحد صنعتی با اشتغالزایی ۳۵۰ نفر فعال است.