شناسهٔ خبر: 71469716 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: بسیج نیوز | لینک خبر

فرمانده سپاه ناحیه عشایری لرستان خبر داد؛

اعزام ۱۲۰ نفر از عشایر لرستان به مناطق عملیاتی جنوب

فرمانده سپاه ناحیه عشایری لرستان از اعزام ۱۲۰ نفر عشایر غیور لرستان به اردوی راهیان نور مناطق عملیات جنوب خبر داد.

صاحب‌خبر -

سرهنگ مراد جعفری، فرمانده سپاه ناحیه عشایری لرستان، در گفتگو با خبرگزاری بسیج لرستان گفت: مقام معظم رهبری در فرمایشات خود دفاع مقدس را به عنوان ثروت ملی معرفی کرده و آن را همچون معدن طلایی دانسته‌اند که توجه به آن می‌تواند اثرات بسیار زیادی برای کشور داشته باشد. بر همین اساس، سپاه عشایر وظیفه خود می‌داند که اردوهای راهیان نور این ثروت را به جامعه عشایری و جوانان عزیز عرضه کند و آن‌ها را با افتخارات دفاع مقدس آشنا نماید.

اعزام ۱۲۰ نفر از عشایر لرستان به مناطق عملیاتی جنوب

وی اضافه کرد: ۱۲۰ نفر از عشایر غیور شهرستان‌های خرم‌آباد و بروجرد در قالب سه دستگاه اتوبوس به راهیان نور مناطق عملیاتی جنوب اعزام شدند. 

جعفری هدف از اعزام عشایر استان به راهیان نور،  را آشنایی با مکتب شهدا و ایستادگی در مقابل دشمنان و مستکبران دانست و افزود: راهیان نور ترویج گفتمان جهاد و شهادت و زنده نگه داشتن یاد خاطره کسانی است که از جان خود گذشتند تا امنیت و آرامش در این کشور پایدار بماند.

اعزام ۱۲۰ نفر از عشایر لرستان به مناطق عملیاتی جنوب

 مسئول بسیج عشایر سپاه استان لرستان مدت راهیان نور عشایر را سه روز  اعلام کرد و اظهار داشت: حضور عشایر در مناطق عملیاتی جنوب، سه روز است که طی این مدت در جشنواره «ره آورد سرزمین نور» و «جهادگران عشایر»، شرکت خواهند کرد.

وی ادامه داد:  بسیجیان عشایر استان از  یادمان‌های شلمچه،  نهر «خین» و یادمان گمبوعه بازدید خواهند کرد و با رشادت‌ها و از خودگذشتگی رزمندگان اسلام در طول هشت سال دفاع مقدس آشنا می‌شوند. 

اعزام ۱۲۰ نفر از عشایر لرستان به مناطق عملیاتی جنوب

جعفری خاطر نشان کرد: یادمان گمبوعه، محلی است که عشایر غیور عرب در سال ۱۲۹۳ در این منطقه با قوای انگلیس مقابله کردند و منجر به شهادت ۷۰۰ نفر از این عزیزان شد. و امروز یادمانی در این منطقه برای زنده نگه داشتن یاد و خاطره این عزیزان ایجاد شده است. 

اعزام ۱۲۰ نفر از عشایر لرستان به مناطق عملیاتی جنوب

وی تأکید کرد: بهترین راه انتقال فرهنگ، برگزاری یادواره شهدا و تبیین رشادت‌ها و مجاهدت‌های رزمندگان، به ویژه عشایر در دفاع مقدس است. و این اقدامات به تقویت شورای فرهنگ مقدس و ایجاد اشتیاق در بین جوانان کمک خواهد کرد.

گفتگو: کبری دریکوند 

انتهای پیام/