شناسهٔ خبر: 71407621 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

ارائه بسته حمایتی به‌منظور کاهش خسارت ناشی از محدودیت‌های گاز و برق صنعت

در جلسه ستاد تنظیم بازار پس از گزارش‌ها درباره عدم النفع‌های ناشی از محدودیت‌های گاز و برق صنعت در سال ۱۴۰۲ و پیش‌بینی‌های انجام شده برای سال جاری، یک بسته حمایتی به منظور کاهش خسارات و جبران عدم النفع صنایع در قالب محورهای مختلف ارائه شد.

صاحب‌خبر -

محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور شامگاه یکشنبه در جلسه ستاد تنظیم بازار با اشاره به برنامه‌های جدی نظارتی دولت چهاردهم و ستاد تنظیم بازار با توجه به نزدیک شدن به ایام ماه مبارک رمضان و عید باستانی نوروز، تصریح کرد: ستاد تنظیم بازار و دستگاه‌های نظارتی با تلاش مضاعف و تشدید فعالیت‌های نظارتی با انسجام، هماهنگی و تقسیم کار اقدامات نظارتی خود را برای آرامش بازار با جدیت دنبال می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه راهبرد دولت چهاردهم و دغدغه رئیس جمهور حل مسائل اقتصادی و معیشتی مردم است، افزود: در برنامه‌های اصلاح ساختار اقتصادی و نظارت بر روند قیمت‌ها معیشت مردم به ویژه اقشار آسیب پذیر به خوبی دیده شده است.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به گزارش وزارت جهاد کشاورزی در خصوص اقدامات و برنامه‌ریزی برای تامین و عرضه فراورده‌های پروتئینی، کالاهای اساسی و اقلام مورد نیاز مردم در ماه مبارک رمضان خاطرنشان کرد: کالاهای اساسی مردم به وفور و با قیمت مصوب تنظیم بازار تامین شده است.

عارف همچنین گفت: دبیرخانه ستاد تنظیم بازار با برگزاری جلسات کمیته‌های مختلف به طور جدی فعال شده است و باید ستاد تنظیم بازار به مرحله‌ای برسد که پس از ثبات قیمت‌ها و برخورد با محتکرین و سودجویان به سمت سیاست گذاری و تنظیم گری و ارائه راهکارهای حل مسائل بخش تولید و صنعت حرکت کند.

وی ادامه داد: نظارت بر بازار و مهار قیمت‌ها دو رکن اساسی ستاد تنظیم بازار است که در این راستا دولت ابزارها و ظرفیت‌های بسیار بالایی برای نظارت در بازار دارد و باید بیش از گذشته دستگاه‌ها فعال و هماهنگ شوند.

معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر اینکه محتکرین و برهم زنندگان بازار و دلالان و واسطه‌ها از مهم‌ترین عوامل برهم زدن آرامش بازار و سوداگری هستند، تصریح کرد: اقدامات جدی وزارتخانه های صمت و جهاد کشاورزی برای اصلاح روند کنونی توزیع کالاهای مصرفی مردم برای حذف دلالان به ویژه در اقلام غذایی آغاز شده است و با جدیت در این دولت دنبال می‌ شود.

وزیر جهاد کشاورزی نیز در این جلسه با اشاره به هماهنگی بالای دستگاه‌های نظارتی و وزارتخانه های جهاد کشاورزی و صنعت و معدن و تجارت برای نظارت و برخورد با محتکرین و سودجویان گفت: اجازه نمی‌دهیم عده‌ای سودجو به مردم، دولت و بازار فشاری وارد کنند و آرامش اقتصادی مردم را به هم بزنند و علاوه براین برخوردهای نظارتی به گونه‌ای برنامه‌ریزی و اقدام شده است که نیازها و کالاهای مصرفی مردم به ویژه محصولات پروتئینی و کشاورزی به بازار سرازیر شود.

در این جلسه که وزرای صنعت معدن تجارت، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، دادگستری و جهاد کشاورزی، رئیس کل بانک مرکزی، دبیر هیئت دولت و مسئولان دستگاه‌های مربوطه حضور داشتند، مقرر شد به وزارت جهاد کشاورزی اختیارات لازم برای تسهیل واردات و ایجاد محدودیت در صادرات برخی اقلام کشاورزی که در روزهای اخیر افزایش قیمت داشته‌اند، تفویض شود.

در ادامه این جلسه پس از گزارش وزارتخانه های نفت، نیرو و صنعت و معدن و تجارت در خصوص چگونگی رفع مشکل ناترازی انرژی بخش تولید و همچنین عدم النفع های ناشی از محدودیت‌های گاز و برق صنعت در سال ۱۴۰۲ و پیش بینی های انجام شده برای سال جاری، یک بسته حمایتی به منظور کاهش خسارات و جبران عدم النفع صنایع در قالب محورهای مختلف ارائه شد.

همچنین در این جلسه که به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار شد، گزارش تامین و تدارک دارو در کشور توسط سازمان غذا و دارو ارائه شد و دکتر عارف با اشاره به اهمیت بحث بهداشت درمان و سلامت مردم در دولت چهاردهم و تاکیدات رئیس جمهور در حوزه سلامت و درمان تاکید شد، تغییرات قیمت‌ها در حوزه دارو با جدیت مدیریت و مراقبت شود.

برچسب‌ها: