شناسهٔ خبر: 71469547 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه شرق | لینک خبر

دستیار ویژه رئیس‌جمهور:

استفاده از نخبگان اهل سنت در بدنه‌های مدیریتی‌ از سیاست‌های دولت است

دستیار ویژه رئیس‌جمهور و رئیس شورای اقوام، مذاهب و ادیان گفت: استفاده از نخبگان اهل سنت در بدنه‌های مدیریتی از سیاست‌های دولت دکتر پزشکیان است.

صاحب‌خبر -

دستیار ویژه رئیس‌جمهور و رئیس شورای اقوام، مذاهب و ادیان گفت: استفاده از نخبگان اهل سنت در بدنه‌های مدیریتی از سیاست‌های دولت دکتر پزشکیان است.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام محمود علوی‌ اول اسفند در نشست با بزرگان اهل سنت استان کرمانشاه با تجلیل از وحدت مثال‌زدنی در استان کرمانشاه، اظهار کرد: کرمانشاه ویترین زیبای نمایش همزیستی مسالمت‌آمیز ادیان و مذاهب است. کرمانشاهیان با هر قومیت و مذهبی برادرانه با هم زندگی کرده‌اند و در تعامل سازنده ادامه مسیر داده‌اند.

علوی با بیان اینکه جامعه اهل سنت قبل از انقلاب اسلامی در بدنه مدیریتی حضور چندانی نداشتند، ادامه داد: جمهوری اسلامی در عمل نشان داده که شیعه و سنی مطرح نیست و مقوله‌ای که اهمیت دارد، امت واحده است. کمک‌های مختلف به مسلمانان اهل سنت بوسنی، کمک به ملت افغانستان در زمان حضور شوروی در این کشور، کمک به مردم فلسطین و... گواه این سخن است.

او افزود: امروزه زمینه حضور هر‌چه بیشتر برادران اهل سنت در مدیریت کشور فراهم شده و از ظرفیت نیروهای فرهیخته، تحصیل‌کرده و نخبه استفاده شده است.

دستیار ویژه رئیس‌جمهور و رئیس شورای اقوام، مذاهب و ادیان با اشاره به اینکه امروز فارغ‌التحصیلان و نخبگان زیادی در مناطق اهل سنت وجود دارد، اظهار کرد: ستارگان درخشانی از جامعه اهل سنت برخاسته‌اند که همگی دارای ظرفیت‌های ویژه و بالایی هستند و روز‌به‌روز شناخته‌تر می‌شوند.

او با بیان اینکه استفاده از نخبگان اهل سنت در بدنه‌های مدیریتی از سیاست‌های دولت آقای پزشکیان است، ادامه داد: سیاست دولت آقای پزشکیان فراهم‌کردن زمینه برای حضور بیشتر نخبگان اهل سنت در مسئولیت‌ها‌ست که همسو با راهبردهای نظام جمهوری اسلامی ایران است.

او با اشاره به انتصاب امیر ایرانی، نخبه اهل سنت ارتشی، به‌عنوان فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران‌ از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی، ادامه داد: این انتخاب‌ها نشان‌ می‌دهد جمهوری اسلامی ایران به دنبال رشد برادران و خواهران اهل سنت است که باید تبدیل به فرهنگ شود.

دستیار ویژه رئیس‌جمهور و رئیس شورای اقوام، مذاهب و ادیان گفت: در دوران دفاع مقدس در دفاع از ایران اسلامی همه مردم از هر قومیت و مذهبی پای کار آمدند و نگذاشتند وجبی از این خاک به دست دشمن بیفتد.

او با بیان اینکه تعرض دشمن در جنگ تحمیلی موجب عقب‌ماندگی از توسعه در برخی استان‌ها از‌جمله کرمانشاه، ایلام، خوزستان، کردستان و... شد و این موانع به همراه برخی اتفاقات دیگر مانند سیل و زلزله موجب شد توسعه‌ای که مورد انتظار بود، به وجود نیاید، گفت: دولت چهاردهم برای توسعه همه‌جانبه استان کرمانشاه تلاش می‌کند. او با تأکید بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت‌های تجارت مرزی و ضرورت ایجاد اشتغال پایدار در مناطق مرزنشین، بر لزوم حفظ کرامت مردم این نواحی  تأکید کرد.