جوان آنلاین: زهره سربازی تهیهکننده رادیو ایران که در دورههای گذشته جشنواره پژواک توانست مقام اول را در تهیه «مستندرادیویی» از آن خود کند، گفت: برنامهسازان در جشنواره چهارم میتوانند برنامههای خود را غیر از «مستند» در قالبهای دیگری هم تقویت کنند.
زهره سربازی، تهیه کننده برنامه «سلام صبح بخیر رادیو ایران» که در چهاردهمین جشنواره رادیو تندیس بخش «فیچر»، در دوره دوم جشنواره پژواک تندیس بخش «جهاد تبیین و هدایت فرهنگی» و در دوره سوم پژواک تندیس بخش «سبک زندگی و خانواده» را کسب کرده در خصوص برگزاری چهارمین جشنواره پژواک بیان کرد: سه دوره جشنواره پژواک در قالب مستند برگزار شد و این جشنواره توانست برنامهسازان را در قالب مستندسازی رشد دهد. اکنون بخشهای مختلف به جشنواره اضافه شده که قدم بسیار خوبی است. برنامهسازان میتوانند خودشان را در قالبهای دیگر تقویت کنند.
وی به نکات مثبت این جشنواره اشاره کرد و توضیح داد: از نکات مثبت جشنواره میتوان به این موضوع اشاره کرد که گوینده برتر، صرفا از برنامههای انتخابی نیست و گویندگان میتوانند هر برنامهای بفرستند و بخش مشاغل هم عادلانه داوری شود.
تهیهکننده برنامههای صبحگاهی رادیو ایران با بیان اینکه در دومین و سومین جشنواره پژواک شرکت کرده و در هر دو دوره مقام اول مستند را کسب کرد، ادامه داد:امسال تصمیم گرفتم در قالب دیگهای شرکت کنم و قالب مجله و csa (قالب جدید برنامهسازی) را انتخاب کردم تا به گونه دیگری خودم را در این جشنواره محک بزنم.
سربازی با بیان اینکه جشنواره پژواک در رشد و ارتقای برنامه سازان رادیو تا چه میزان موثر بوده، افزود:برنامهسازان رادیو شناخت درست و دقیق از قالبهای رادیویی ندارنداما با برگزاری جشنوارهها این فرصت فراهم میشود تا برنامهسازان از طریق آموزش و کارگاههای برنامهسازی پژواک یا با شنیدن آثار منتخب نسبت به قالب های رادیویی شناخت پیدا کنند و همچنین تکنیکهای برنامهسازی خوش ریتم را آموزش ببینند.