شناسهٔ خبر: 71363905 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

رئیس جامعه المصطفی العالمیه:

دشمن به دنبال کنترل افکار عمومی جامعه است

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: دشمن به دنبال کنترل افکار عمومی جامعه است تا جامعه را نسبت به ارزش‌ها بدبین کرده و در مقابل ضدارزش را در جامعه رواج دهد.

صاحب‌خبر -

علی عباسی، رئیس جامعه المصطفی العالمیه

به گزارش خبرنگار ایکنا، حجت‌الاسلام علی عباسی، رئیس جامعه المصطفی العالمیه امروز جمعه ۲۶ بهمن‌ماه در دیدار جمعی از جانبازان هشت سال دفاع مقدس المصطفی با گرامیداشت یاد و خاطره دوران دفاع مقدس، اظهار کرد: علی‌رغم تلاش‌های دشمنان برای کم‌رنگ کردن حضور مردم در پای پرچم جمهوری اسلامی ایران و به فراموشی سپردن ارزش‌های انقلاب اسلامی، به لطف الهی مردم هوشیار حضور چشمگیری را در راهیپمایی ۲۲ بهمن ثبت کردند که ان شاءالله دشمنان را نا امید و نقشه‌های آنان را خنثی می‌کند.

وی با تبریک نیمه شعبان، مهدویت را فلسفه تاریخ بشر دانست و افزود: تاریخ بشر بدون داشتن چشم‌اندازی روشن بی معنی است. آنچه افق پیش روی بشر را روشن و امیدوار کننده می‌کند، مسیر نورانی است که بشریت پس از گذشتن از همه مشکلات وسختی‌ها و بی عدالتی‌های موجود در عالم، آن را طی خواهد نمود. در همه ادیان الهی به پایان روشن تاریخ وعده داده شده است و قرآن کریم نیز تعلق آینده به صالحان را از مسلمات تاریخ می‌خواند.

رئیس جامعه المصطفی در ادامه با تقدیر از حضور جانبازان و ایثارگران جامعه المصطفی در این گردهمایی، اظهار کرد: وجود ایثارگران در هر سازمانی به ویژه سازمانی رسالت‌مدار مانند جامعه المصطفی، سرمایه‌ای گرانبها است. حفظ و انتقال روحیه جهادی و ایثارگری مهم‌ترین مسئولیتی است که هر یک از جانبازان و ایثارگران بر عهده دارند.

وی انقلاب اسلامی را نهضتی معنوی و اخلاقی خواند و گفت: علاوه بر این، انقلاب اسلامی یک حرکت مردم پایه است؛ یعنی حضور و ایستادگی مردم ضامن امتداد این حرکت است و به همین دلیل دشمن تلاش می‌کند مردم ما را از ارزش‌های انقلابی دور کند. دشمنان اسلام شب و روز می‌کوشند ذهن و فکر جامعه را با ابزار‌های گوناگون بمباران کنند. مسئله جنگ روانی و رسانه‌ای، تکنیکی است که دشمن برای کنترل افکار عمومی از آن استفاده می‌کند تا جامعه را نسبت به ارزش‌ها بدبین کرده و در مقابل ضدارزش را در جامعه رواج دهد. تمام تلاش دشمنان جدا کردن مردم از انقلاب و گرفتن روحیه ایثار و ایستادگی آنان در راه حق است.

عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: در زمان جنگ تحمیلی با وجود همه مشکلات و سختی‌ها، روحیه ایستادگی و مجاهدت کلید موفقیت کشور بود. این روحیه اگر از مردمی گرفته شود، آن جامعه دچار فروپاشی می‌شود. نمونه این حقیقت را در روز‌های اخیر منطقه مشاهده کردیم که چطور مردم و خواص یک کشور تحت تاثیر بمباران فکری، از درون دچار فروپاشی و به آینده‌ای نامعلوم سوق داده شدند.

 

انتهای پیام