شناسهٔ خبر: 71360645 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: حوزه | لینک خبر

مهدویت فلسفه تاریخ بشر است / دوری از فرهنگ ایثار و مقاومت یعنی فروپاشی جامعه

حجت الاسلام والمسلمین عباسی در جمع جانبازان سرافراز دفاع مقدس جامعةالمصطفی، دوری جامعه از فرهنگ ایثار و مقاومت را موجب فروپاشی درونی یک ملت خواند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین علی عباسی در این دیدار با گرامیداشت یاد و خاطره دوران دفاع مقدس، اظهار داشت: علی رغم تلاش های دشمنان برای کم رنگ کردن حضور مردم در پای پرچم جمهوری اسلامی ایران و به فراموشی سپردن ارزش های انقلاب اسلامی، به لطف الهی مردم هوشیار حضور چشمگیری را در راهیپمایی ۲۲ بهمن ثبت کردند که ان شاءالله دشمنان را نا امید و نقشه های آنان را خنثی می کند.

وی با تبریک اعیاد ماه شعبان، مهدویت را فلسفه تاریخ بشر دانست و افزود: تاریخ بشر بدون داشتن چشم اندازی روشن بی معنی است. آنچه افق پیش روی بشر را روشن و امیدوارکننده می کند، مسیر نورانی است که بشریت پس از گذشتن از همه مشکلات وسختی ها و بی عدالتی های موجود در عالم، آن را طی خواهد نمود. در همه ادیان الهی به پایان روشن تاریخ وعده داده شده است و قرآن کریم نیز تعلق آینده به صالحان را از مسلمات تاریخ می خواند.

رئیس جامعةالمصطفی در ادامه با تقدیر از حضور جانبازان و ایثارگران جامعةالمصطفی در این گردهمایی، اظهار داشت: وجود ایثارگران در هر سازمانی به ویژه سازمانی رسالت مدار مانند جامعةالمصطفی، سرمایه ای گران بها است. حفظ و انتقال روحیه جهادی و ایثارگری مهم ترین مسئولیتی است که هر یک از جانبازان و ایثارگران بر عهده دارند.

وی انقلاب اسلامی را نهضتی معنوی و اخلاقی خواند و گفت: علاوه بر این، انقلاب اسلامی یک حرکت مردم پایه است؛ یعنی حضور و ایستادگی مردم ضامن امتداد این حرکت است و به همین دلیل دشمن تلاش می کند مردم ما را از ارزش های انقلابی دور نماید. دشمنان اسلام شب و روز می کوشند ذهن و فکر جامعه را با ابزارهای گوناگون بمباران کنند. مسئله جنگ روانی و رسانه ای، تکنیکی است که دشمن برای کنترل افکار عمومی از آن استفاده می نماید تا جامعه را نسبت به ارزش ها بدبین کرده و در مقابل ضدارزش را در جامعه رواج دهد. تمام تلاش دشمنان جدا کردن مردم از انقلاب و گرفتن روحیه ایثار و ایستادگی آنان در راه حق است.

عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: در زمان جنگ تحمیلی با وجود همه مشکلات و سختی ها، روحیه ایستادگی و مجاهدت کلید موفقیت کشور بود. این روحیه اگر از مردمی گرفته شود، آن جامعه دچار فروپاشی می شود. نمونه این حقیقت را در روزهای اخیر منطقه مشاهده کردیم که چطور مردم و خواص یک کشور تحت تاثیر بمباران فکری، از درون دچار فروپاشی و به آینده ای نامعلوم سوق داده شد.

رئیس جامعةالمصطفی در پایان با تقدیر از نکات و پیشنهادهای مطرح شده توسط جانبازان و ایثارگران، اذعان داشت: امتداد روحیه مجاهدت و ایثارگری در وهله اول رسالت نسلی است که در راه پرافتخار انقلاب اسلامی و دفاع مقدس حضور موثر داشتند. این موضوع در مقیاس سازمانی برای جامعةالمصطفی نیز مطرح است و شما عزیزان می توانید به بهترین شکل روحیه فداکاری و احساس مسئولیت را در مجموعه ساری و جاری نمایید.

مهدویت فلسفه تاریخ بشر است /  دوری از فرهنگ ایثار و مقاومت یعنی فروپاشی جامعه