شناسهٔ خبر: 71293009 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایبنا | لینک خبر

رئیس مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی مطرح کرد؛

میراث ادبی فردوسی را در فضای مجازی احیا خواهیم کرد

جشنواره حکیم ابوالقاسم فردوسی، رویدادی است که بر اساس نیاز به ترویج میراث ادبی و هنری کشور و با توجه به این نکته که نسل جدید نسبت به هویت و زبان غنی خود غریبه و از طرفی به شدت تحت تاثیر فضای مجازی است، شکل گرفت

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا نشست خبری جشنواره فضای مجازی حکیم ابوالقاسم فردوسی یکشنبه ۲۱ بهمن‌ماه، در مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی برگزارشد.

این نشست با حضور سعید پورابوالقاسم؛ رئیس مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی، محمد جعفر دهقی دبیر بخش تصویرسازی، جمال رحمتی؛ دبیر بخش شاهنامه‌خوانی و اصحاب رسانه آغاز شد.

فضای مجازی، تبدیل به یک زیست موازی در زندگی واقعی ما شده است

سعید پورابوالقاسم درابتدای این نشست گفت: جشنواره حکیم ابوالقاسم فردوسی، رویدادی است که بر اساس نیاز به ترویج میراث ادبی و هنری کشور و با توجه به نقش روزافزون فضای مجازی در زندگی امروز شکل گرفت. با توجه به این نکته که نسل جدید نسبت به هویت و زبان غنی خود غریبه و از طرفی به شدت تحت تاثیر فضای مجازی است، لزوم این جشنواره در پایگاه فضای مجازی حس می‌شد.

او افزود: این روزها فضای مجازی تاثیر زیادی بر زندگی امروزی ما دارد و تبدیل به یک زیست موازی در زندگی واقعی ما شده است و نشانه‌های آن شکل‌گیری نسل زد، آلفا و بتا است.

وی با اشاره به سخنان اخیر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، افزود: وزیر محترم فرهنگ نیز، بر اهمیت اصالت زبان فارسی و مهم بودن آن تاکید داشتند و این نکات سبب شد که ما در این حوزه متمرکزتر و هدفمندتر پیش برویم.

رئیس مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی در ادامه تاریخ اختتامیه این رویداد را ۲۷ بهمن‌ماه اعلام کرد و افزود: برای مراسم اختتامیه این جشنواره برنامه‌های خاصی را تدارک دیدیم از جمله تقدیر از استاد داوود فتحعلی بیگی، رونمایی از تصویرسازی‌ها و یک ورکشاپ اختصاصی برای هنرمندان.

وی افزود: خوشبختانه این رویداد پس از انتشار فراخوان با استقبال خوبی روبرو شد و به دنبال غنی‌سازی محتواهای آنلاین و افزایش کنش‌گران در این حوزه است.