به گزارش خبرنگار مهر، مسعود امامی یگانه شامگاه شنبه در نشست شورای اداری استان با حضور علاءالدین رفیعزاده رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با تبریک اعیاد شعبانیه و پیروزی شکوهمند جمهوری اسلامی و یاد شهدای پاک انقلاب اسلامی و آرزوی طول عمر بیشتر برای رهبر معظم انقلاب، اظهار کرد: از همه کسانی که در افتتاح پروژه پل شهید رئیسی حضور داشتند، از جمله شهردار، شورا و قرارگاه خاتمالانبیاء تشکر میکنم که در زمان کم توانستند به بهرهبرداری برسانند.
وی با بیان اینکه در مجموعه بهداشت و درمان و علوم پزشکی با کمبود نیرو مواجه هستیم، به خصوص در بیمارستانها مشکل نیرو داریم و باید در اسرع وقت نسبت به رفع آن تلاش کنیم، گفت: کمبود نیروهای شرکتی در سالهای اخیر زیاد بوده است، اقداماتی در زمینه استخدام ایثارگران صورت گرفته ولی باز در نیروهای شرکتی دچار کمبود هستیم.
استاندار اردبیل با اشاره به وضعیت مکان نامناسب ساختمان استانداری و ایجاد ترافیک در هسته مرکزی شهر، افزود: ساختمان استانداری در پارک ملی سابق احداث شده و ما برای رفع ترافیک در هسته مرکزی شهر باید استانداری را به مکان دیگری جابهجا شود که یکی از درخواستهای ما انتقال آن به مکان دیگر است.
امامییگانه ادامه داد: در ایام مبارک دهه فجر ۵۰۴ پروژه عمرانی با ۱۰ همت سرمایهگذاری به بهرهبرداری رساندیم و همچنین توسعه مراکز اداری و بخشهای اقتصادی با ۷۳ طرح اقتصادی با هزینه ۵ هزار و ۵۰۰ میلیارد تقدیم مردم شده است.
وی اضافه کرد: استفاده از توانمندیهای استان اردبیل و ظرفیتهای کشاورزی و همچنین منطقه آزاد تجاری، گلخانههای ۳۰۰ هکتاری با سرمایهگذاری ۳۶ هزار و ۷۰۰ میلیاردی و همچنین توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی در استان لازم و ضروری است و باید در دستور کار قرار گیرد.
استاندار اردبیل با بیان اینکه صادرات استان ۲ دهم درصد از کل کشور است که این یک رقم بسیار ناچیز است و باید سرمایهگذاریهای بیشتری انجام گیرد، تصریح کرد: استان اردبیل حدود ۲۰ تا ۲۵ درصد آب معدنی کشور را تأمین میکند و صادرات ما به کشورهای دیگر بسیار کم است و در رتبه ۲۸ کشوری قرار داریم.
امامییگانه با اشاره به اینکه باید بخش صنعت را به حرکت دربیاوریم، ادامه داد: از ظرفیتهای گردشگری و بالقوه استان در آبهای سرد و گرم معدنی باید استفاده کنیم و هتلهای پنج ستاره و چهار ستاره برای حضور مسافران احداث شود.
وی با بیان اینکه باید سرمایهگذاری هلدینگهای زیرمجموعه و نهادها در استان صورت گیرد، افزود: باید از ظرفیت بخش خصوصی به خصوص شستا استفاده کنیم و این هلدینگ را برای سرمایهگذاری به استان بیاوریم و سرمایه دولتی ۲.۵ همت به تنهایی نمیتواند در حوزه واحدهای صنعتی و زیرساختی کافی باشد.
تکمیل زیرساختهای ریلی و جادهای در استان بسیار ضروری است
استاندار اردبیل با اشاره به اینکه زیرساختهای ریلی و جادهای به عنوان تسهیل در سرمایهگذاری در استان بسیار ضروری است، ادامه داد: برای راهآهن اردبیل تا پایان سال اعتبار نداشتیم که ۳۰ هزار میلیارد تومان قبل از عید به ما قول دادند و بخشی از اعتبارات هم قرار است بعد از عید تخصیص یابد.
وی با بیان اینکه شبکه بزرگراهی استان نیاز به سرمایهگذاری دارد و مردم شمال استان در این مورد گلهمند هستند، عنوان کرد: در مورد بیمارستان نجفزاده هم نیازمند کمکهای اعتباری هستیم و همچنین در مورد توسعه بیمارستان ولیعصر مشگینشهر و خدمات آموزشی و کمک آموزشی و تأسیسات زیرساختی در بیمارستانها که قدمت برخی از آنها و تختهای بیمارستانی به ۶۰ سال میرسد نیز نیازمند تخصیص اعتبار هستیم.
استاندار اردبیل ادامه داد: یک موضوع دیگر که در مجمع استانداران هم مطرح شد، مسکن مهر و بحث آورده و اقشار ضعیف جامعه هستند که به جای اینکه مبالغ زیادی از مردم گرفته شود و این اقشار دچار مشکل در تهیه این مبالغ شوند، مقدار تسهیلات و مدت اعتبار آن افزایش یابد.
امامییگانه با بیان اینکه باید برای افزایش مبادلات مرزی و ظرفیتهایی که داریم به کشورهای حوزه قفقاز، آذربایجان و روسیه دسترسی داشته باشیم، اضافه کرد: پیگیری بازگشایی بازارچه مرزی بین ایران و آذربایجان از مهمترین خواسته ما است و زمانی منطقه آزاد ما معنا پیدا میکند که به بازار ۴۰۰ میلیون نفری آذربایجان، قفقاز و … دسترسی پیدا کنیم که امیدواریم دولت در این رابطه اهتمام ویژه داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه تأمین زیرساختهای شهرستانها و روستاها در بحث تأمین آب استان مهم است و باید به طور جدی پیگیری شود، ادامه داد: در بحث انرژیهای تجدید پذیر باید کارهای جدی صورت گیرد، ما توانستیم قطعی را به صفر برسانیم و سعی کردیم در واحدهای صنعتی و تولیدی مشکل قطعی را به حداقل برسانیم.
استاندار اردبیل با بیان اینکه باید طرحهای اقتصادی و سرمایهگذاری زود بازده اجرا شود، افزود: برای توسعه و رشد استان اردبیل در زمینه ن هضت مدرسهسازی باید تلاش کنیم و همچنین از کمک خیرین مدرسهساز هم استفاده شود، متأسفانه در این زمینه استاندارد مدارس در استان خیلی کم است و از خانههای قدیمی با ظرفیت ۱۰۰ الی ۱۵۰ نفر که دانشآموزان را آنجا جمع میکنند و این بناها استانداردهای کافی ندارند و احتمال وقوع حادثه وجود دارد.